לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4410044,100 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'גפילטע פיש כפי שאני מכין'
גפילטע פיש כפי שאני מכין
<< ההודעה הנוכחית
07/09/2018 | 10:53
103
לדעתי לקרפיון יש את המרקם והטעם המיוחד אשר נותן לגיפילטע פיש את היחוד.
את יכולה כמוני :אני רוכש דגים במשמר השרון מסביר מה אני רוצה ויוצא מהחנות לעיסוקים שונים חוזר והדגים מוכנים למעני נקיים וארוזים .ולא ראיתי את התהליך.
אבל יש להזהר על החנות הזאת אני סומך. יש מוכרים   שיראו לכם דגים חיים וכאשר לא תשימו לב יחליפו בדגים לא טריים .
גפילטעפיש מתכון ותמונות
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/86195724/...
ל200 גרם קציצות רצוי להוסיף ביצה אחד לא מבושלת וביצה אחד קשה
בצל אחד
1/2 1 כפיות סוכר
1כף קמח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
לטחון הכל יחד עם הדג הטחון

לציר
1/2 1 כוסות מים
1/4 כף מלח
1/4 כפית פלפל שחור או לבן
בצל קטן
1גזר פרוס לעיגולים

שמים את כל חומרי הציר ביחד ומבאים לרתיחה
צרים קציצות ומוסיפים לסיר מנמיכים את האש לבינונית לשעתיים וחצי עם מכסה
במקרה והמים לא מכסים את הקציצות להוסיף מים
רצוי להוסיף לציר בזמן הרתיחה את הראש והאידרה וגם הסנפירים
בתמונה הציר מתבשל


מתכונים >>

הודעות אחרונות

12:02 | 26.09.18 מיכאל לנג
15:50 | 25.09.18 חביף
14:12 | 25.09.18 פוקסי99
10:39 | 25.09.18 ירון 9991
12:21 | 24.09.18 The Humanoid Typhoon
17:56 | 23.09.18 נדב הבשלן
19:53 | 22.09.18 avico2591
16:15 | 22.09.18 אמא אווזה8
18:25 | 21.09.18 עמית ואיתמר
13:24 | 21.09.18 rdhkvmvk
21:13 | 17.09.18 rotemfrm

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ