יואב סיגנל
New member
למי יש רעיונות לאוכל עם מרקמים קשים?
הילד שלנו אוכל רק אוכל עם מרקם קשה ("קראנצ'י") ולרוב זה מתבטא במזון מטוגן (שניצל, צ'יפס, ג'חנון ולפעמים המבורגר על האש).
אנחנו מנסים לגוון ולתת אוכל בריא יותר אבל הבעיה היא שאוכל מבושל נוטה להתרכך ואילו אוכל אפוי הוא יבש או שיש בו רוטב ואז הוא שוב נוטה להתרכך.
יש לכם רעיונות יצירתיים וטעימים לילדים?
גם רעיונות למזון בעל מרקם לא קשה במיוחד, אבל שעדיין יכול "לעבוד עליו" - יתקבלו בברכה.
הילד שלנו אוכל רק אוכל עם מרקם קשה ("קראנצ'י") ולרוב זה מתבטא במזון מטוגן (שניצל, צ'יפס, ג'חנון ולפעמים המבורגר על האש).
אנחנו מנסים לגוון ולתת אוכל בריא יותר אבל הבעיה היא שאוכל מבושל נוטה להתרכך ואילו אוכל אפוי הוא יבש או שיש בו רוטב ואז הוא שוב נוטה להתרכך.
יש לכם רעיונות יצירתיים וטעימים לילדים?
גם רעיונות למזון בעל מרקם לא קשה במיוחד, אבל שעדיין יכול "לעבוד עליו" - יתקבלו בברכה.