מה הסוד לפלאפל מאוד פריך מבחוץ ומעט רך מבפנים?

  • פותח הנושא vl4
  • פורסם בתאריך

Bגוד1

New member
פלאפל...

פתחתי שירשור חדש לעניין ...


האם לא מוסיפים סודה לשתיה לתערובת לפני הטיגון..?...
האם אבקת האפיה היא במקום...?..
 

vl4

New member
מה הסוד לפלאפל מאוד פריך מבחוץ ומעט רך מבפנים?

שלום וברכה,
לפני שנתיים בערך הכנתי פלאפל בבית ממה שזכור לי הוא היה פריך ושחום מבחוץ ובפנים היה רך במעט ולא דחוס/כבד.
לא שמרתי לצערי את המתכון.
אשמח לקבל טיפים לשחזור הפלאפל כפי שתיארתי אותו.
המון תודה למגיבים
 
למעלה