גרנדין ביתי - לא מספיק אדום!

  • פותח הנושא LM817
  • פורסם בתאריך

LM817

New member
גרנדין ביתי - לא מספיק אדום!

הכנתי גרנדין בצורה פשוטה: מיץ רימונים טבעי, מערבבים עם סוכר ומסמכים על ידי צמצום תוך כדי חימום על אש קטנה ובחישה. מתכון קלאסי.
בעיה היא שזה יצא אדום אמנם, אבל לא מצליח לצבוע את הקוקטייל לאדום והוא יוצא לי חום בהיר במקום. אני מנחש שהגרנדין שמשמש בבארים הוא סוג של זיוף שבו עשו סירופ סוכר עם צבע מאכל ואולי חומצת לימון.
אבל גם אני רוצה שיצא לי גם יפה. מה עוד יכול לתת לי צבע חזק, חוץ מלקנות צבע מאכל ולהוסיף לגרנדין שלי?
 
אולי שווה

לסחוט לבד את הרימון ולסנן (כמיטב המסורת) ולא לסמוך על הטבעי שבמיץ
 

LM817

New member
לא סביר

את המיץ קניתי בחנות של כל מיני דברים סופר-טבעיים.
פשוט רימון טבעי כנראה לא מספיק אדום.
אני חושב אולי להוסיף קצת סירופ פטל שחור (מבושל מעט ומסונן). הצבע שלו הוא אדום הרבה יותר חזק.
 
למעלה