בבקשה
כמו תמיד, רוטב מפולצן שנולד ממאכל של עניים שהשתמשו בשאריות ויצרו משו טעים. הרוטב נקרא "רוטב ארבע הגבינות" ומורכב מ 4 גבינות ביחסים שווים, בד"כ מסקפונה, גונגונזולה (המקבילה האיטלקית לרוקפור), פרמזן וטלג'יו (TALEGGIO) שהיא איך לומר, גבינה ריחנית מאוד...
אני ניסיתי עם כל מיני תערובות של גבינות צהובות שהיו בבית. טעים אבל לא מדהים
להמיס את הגבינות באיטיות רבה ולערבב. כשהגבינות מותכות והתערובת הומוגנית יש להוסיף תוך ערבול רסק או גרידת עגבניות קלופות. כמות לפי הטעם. להשתמש כרוטב לכל סוגי הפסטה. אני הוספתי גם אורגנו ושום כתוש.
לא לצפות לגדולות ונצורות.