מיקסר או בלנדר? מה ההבדל ומה אני צריך לקנות?

  • פותח הנושא LM817
  • פורסם בתאריך

LM817

New member
מיקסר או בלנדר? מה ההבדל ומה אני צריך לקנות?

אני מנסה להבין מה ההבדל בין מיקסר לבין בלנדר מבחינת מה זה כל אחד מהם ומה כל אחד מהם עושה שהשני לא.
מה יותר שימושי בבית ולאיזה מטרות?
דוגמאות:
* נניח לרסק קרח, אבל לא לרמת אבקה אלא לרמת גרגרים גדולים: מה מתאים?
* מילקשייק עם פירות קשים (תפוח לדוגמה): מה מתאים?
 

yair_bar

New member
מנהל
בשתי הדוגמאות התשובה היא בלנדר

מיקסר הוא מכשיר גדול שמיועד ללישה/ערבול. הוא אינו כותש דברים
&nbsp
חפש בגוגל תמונות את שניהם - ייתכן וזה יעשה סדר בדברים
 

LM817

New member
כלומר מיקרס זה בשביל להכין בצק?

למה עוד צריך משכיר גדול לערבול ובחישה? (סליחה אם אני נשמע מפגר)
להקציף ביצים, הכנת קרמים ועוגות גבינה: האם זה משימות בשביל מיקסר?
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אכן כן

מקסר משמש כדי ללוש בצקים, לערבב ולערבל ולצורך הקצפה.
&nbsp
לצורך טחינה וריסוק משתמשים בבלנדר.
 

מיקהפ

New member
הכי שימושי מג'ימיקס.

אבל ברצינות, כל אחד וצרכיו, אם אתה מבשל מאד מתחיל, מיקסר יד קטן ואולי בלנדר מוט, אם תקנה את הבלנדר מוט עם המיכל - כבר יש לך יופי של ציוד להתחלה.
כמה אתה מבשל, מה אתה מבשל - צריכה להיות השאלה הראשונה, ולמי,
בעיני עד היום מעבד מזון (פוד פרוססור) ומיקסר יד הם הכי יעילים.
אם אתה לא בראש של בישולים אלא של שייקים, בלנדר, תוודא שזה שאתה קונה חזק מספיק (וזה יתבטא במחירו) לריסוק קרח.
 
למעלה