למען האמת זה בדרך כלל בסט עם בלנדר-שייקר.
 
אני משתמש בבלנדר הרבה להכין שייקים וכן לטחון רכיבים למחיות לבישול - נגיד מחית בצל, מחית שום וג'ינג'ר, טוחן עגבניות וכו'.
 
 
זה אחד התבלינים הקשים לעיבוד שהוא מגיע יבש.
לקח ולנסות לטחון בבית זאת בעיה והתמדה
צריך מכתש די גדול וצריך הרבה מאמץ לכתוש את הכורכום
בזמנו אני זוכר שלפני פסח אמי היתה קונה ואנחנו הילדים צריכים לכתוש זה דרש מאמץ רב
זהה היה בלתי אפשרי מבחינת מאמץ להחזיק את העלי ולכתוש
עדיף לקנות טחון
מאיר כרמיאל
של כל חברות התבלינים הגדולות, זה תבלין זול שלא שווה
לזייף אותו.
קג' כורכום יספיק לך לשנתיים ויותר (לי ל-5 שנים).
לטחון אפשר רק כורכום יבש ואף אחד לא יתעסק עם זה.
את הטרי (לח) מגרדים וגם זה מיותר.
יש לי מטחנת תבלינים .המיוחד שבה : המנוע נפרד ואליו מתחבר המיכל אשר בו הסכינים המיכל ניתן להכניס למדיח. אחרי כל טחינה מכניס למדיח ואין בעיב של ריחות מהטחינה הקודמת .אני טוחן הכל .אפילו פלפל יבש לפפריקה מתוקה ופלפל יבש חריף לפפריקה חריפה טוחן גרגירי פלפל שחור