התייעצות לגבי עשן בטמפרטורות גבוהות

אלון811

New member
התייעצות לגבי עשן בטמפרטורות גבוהות

היי, אנחנו אוהבים להכין כנפיים בתנור ושיצאו קצת שרופות.

כדי לעשות את זה אני משתמש בחימום עליון בתנור (הברזל העליון).
ושם את הכנפיים במדף הגבוה.
הכנפיים יוצאות קריספיות מושלם, מבלי להתבשל הרבה זמן.
הבעיה היא כאשר פותחים את התנור, הבית מתמלא מעשן שמצתבר שם.

למישהו יש עצה?
 

TCHM

New member
לא מכיר פתרון לצלייה ללא עשן בבית...

כנפי עוף מכילות שומן רב שנשרף ומעלה עשן בקרבת מקור חום.
הפתרון הוא להכין זאת מחוץ לבית אם בצלייה על מנגל, סיר חשמלי
לאפית פיתות או השלמת צלייה בצריבה בעזרת ברנר.
 
כמו שענו לך, העשן נובע משריפת שומנים...

בדוק גם אם דפנות התנור, הרשתות והתבניות - הכל נקי ונטול "שומנים ישנים", אילה גם כן גורמים לעשן.
 
למעלה