לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4439644,396 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוף מכובס'
עוף מכובס
<< ההודעה הנוכחית
12/07/2018 | 01:15
13
151
שלום,
אני יודע שזה קצת מביך
אבל הייתי רוצה לקבל מתכון לעוף מכובס רגיל ופשוט..
זה בשביל הכלבה שלי, הוטרינר יעץ לי לתת לה עוף מכובס ואורז מבושל למשך תקופה מסוימת.

אורז אני יודע להכין, אבל עוף מכובס.. אני לא מוצא בגוגל דרך הכנה לפי השם הזה.. ואני מניח שצריך ל"זרוק" את העוף למים רותחים לזמן מה.. אבל אני לא בטוח בזה..כמובן שזה צריך להיות הכי פשוט וללא שום תבלינים וכדומה.. זה בשביל הכלבה היקרה שלי.

תודה

מתכונים >>
לצפיה ב-'פשוט לבשל את חלקי העוף במים כחצי שעה מרתיחה.'
פשוט לבשל את חלקי העוף במים כחצי שעה מרתיחה.
12/07/2018 | 06:22
57
לצפיה ב-'על הדרך, תכין ציר עוף '
על הדרך, תכין ציר עוף
13/07/2018 | 11:56
11
138
בשר ועצמות עוף לכלב, הנוזל לבישול (עכשיו או יותר מאוחר).
ציר עוף:
מכניסים לסיר עוף עם מי ברז (קרים) ל-20 דקות. שמים על האש, מוסיפים קצת ירקות שורש חתוכים גס (מירפואה): בצל, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזליה, עלה דפנה, פלפל אנגלי (3-4 גרגרים).
מביאים לרתיחה, מכפים, ומכסים. אחרי 20-30 דקות זה מוכן.
את העוף לכלב (אחרי שהתקרר) ואת הנוזל לסנן ולשמור/להשתמש.
מתכונים >>
לצפיה ב-'באמת שזה מיותר להכניס סתם מונחים שגויים בצרפתית'
באמת שזה מיותר להכניס סתם מונחים שגויים בצרפתית
13/07/2018 | 14:24
10
106
MIREPOIX זה בדיוק ההיפך מירקות חתוכים גס אלא ירקות חתוכים לקוביות קטנטנות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'נכון, הגדרה לא נכונה ובמיוחד לא לענין...'
נכון, הגדרה לא נכונה ובמיוחד לא לענין...
13/07/2018 | 17:10
4
101
השואל כתב "זה צריך להיות הכי פשוט וללא שום תבלינים וכדומה"
כי זאת דיאטה מיוחדת לכלבה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפשר להוסיף אותם אחרי שהוציאו את העוף'
אפשר להוסיף אותם אחרי שהוציאו את העוף
13/07/2018 | 17:32
3
87
ולתת להם לרתוח עוד 10 דקות, או לעשות את כל החלק של הירקות משם.
רעיון. אפשרות. 
לא חייבים לממש או לתקוף. אבל אם אפשר, אז למה לא?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אם אתה מרגיש בכל פעם שמגיבים לך שאתה מותקף....'
אם אתה מרגיש בכל פעם שמגיבים לך שאתה מותקף....
13/07/2018 | 17:40
2
102
יש לך בעיה, אתה לא מומחה, לא גאון ולא קדוש אז
למד לקבל הערות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מי שמך לחלק לי ציונים?'
מי שמך לחלק לי ציונים?
14/07/2018 | 08:41
1
85
תשובתך אישית ואינה לעניין. לא מתכוון לרדת לרמה שלך, ולהחזיר לך בביטויים אישיים של מה אתה כן ומה אתה לא. נדמה לי שהגזמת, אפילו במה שמקובל בישראל.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מבקש משניכם להפסיק להגיב בצורה לא נאותה'
מבקש משניכם להפסיק להגיב בצורה לא נאותה
15/07/2018 | 06:57
57
מותר לתקן אם חושבים שיש טעות, אך לא לגלוש לסגנון פוגעני.
 
היו שבועיים שקטים ונעימים בפורום - חבל להרוס
מתכונים >>
לצפיה ב-'אמממ'
אמממ
13/07/2018 | 17:30
4
166
אז מה זה Brunoise?
לפחות לא כך נלמד בבית ספר לבישול דן גורמה שעמד במבחני משרד התעסוקה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הבדל פשוט....'
הבדל פשוט....
13/07/2018 | 18:00
3
119
Brunoise  צורת חיתוך כללית לקוביות קטנות.
Mirepoix  תערובת של בצל+גזר+סלרי בקוביות קטנות שמשמשת בסיס לבישולים
רבים ולפעמים בתוספת ירק נוסף.
כך זה עפ"י קורדון-בלו ולנוטרה.
 
מיותר ופלצני להשתמש במונחים צרפתיים בבישול או אפיה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אף אחד לא "תוקף"'
אף אחד לא "תוקף"
13/07/2018 | 18:39
2
94
אבל באמת שהשימוש במונחים בצפרדעית הוא מיותר למדי ולא ממש מוסיף משו. לחיתוך ירקות יש הרבה מאוד מונחים MIREPOIX, BATONNETS, JULIENNE, EEMINCE , MACEDOINE, ועוד רבים אחרים
על ההבדל בין ברונואז למירפואה ענו לך כראוי ובעיקר קח בחשבון שלהכנת ציר מירקות שורש משתמשים לא בחיתוך זה ולא בחיתןך אחר אלא בחיתוך "פושטי" לנתחים גדולים אלא אם כן רוצים להשתמש לאכילה גם בירקות עצמם. .
ההבדל בין ברונואז למירפואה הוא גם בגודל הקוביות. קוביות וקוביות זעירות במיוחד שדורשות מיומנות גבוהה יחסית בחיתוך ידני.
כדאי גם להפסיק לנפנף בקורסים של מלון דן. עם כל הכבוד (ויש לי) אז מלון דן זה לא FERRANDI ובכל פעם שהבאת צילומי מחברת היו שם שגיאות נוראיות. 
שבת שלום
מתכונים >>
לצפיה ב-'צורות חיתוך'
צורות חיתוך
14/07/2018 | 08:47
69
במקום לתאר אותן באופן מילולי (חיתוך לרצועות דקות של ירק עלים) יש לכך מילה. וכך גם לצורות חיתןך אחרות. מה לעשות והם בצרפתית, משם הגיע המטבח הקלאסי.
השף אומר לטבח: תחתוך לי (כמות X) לברונואז' ולא לקוביות קטנות של חצי ס"מ על חצי ס"מ. וכך הלאה. לא רק צורות חיתוך, גם לתהליכי ריכוך וגם למנות יש שמות בצרפתית. רו, רגו, בשמל וכו' הם אחדים ומוכרים.
הרעיון של לימוד, שלא אספתי את המידע ברחוב (מרשתת) אלה זה הועבר באופן מסודר ומפוקח (ממשלתי). כ"א לומד היכן שהוא יכול. היכן למדת אתה בישול?
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'צורות חיתוך'
צורות חיתוך
15/07/2018 | 11:41
86
1. מצורף קובץ מהלימודים...של צורות החיתוך השכיחות. יש עוד.
2. אמש בתכנית משחקי השף, נעשה שימוש במילה: Mirpoix. כמעט והתקשרתי להפקה להגיד להם שזה פלצני, למה בצפרדעית, ולמה שם זה בסדר ופה בפורום מתכונים זה זוכה למתקפת בלוני תבערה?
מתכונים >>

הודעות אחרונות

15:23 | 23.02.19 searchanigma
11:45 | 23.02.19 searchanigma
11:45 | 23.02.19 searchanigma
17:05 | 15.02.19 מיכאל לנג
09:23 | 15.02.19 חביף1
19:17 | 14.02.19 raya
06:53 | 14.02.19 מיכאל לנג
15:16 | 11.02.19 Zohar 01
21:28 | 09.02.19 נטעליג
20:38 | 08.02.19 HoneyBadger

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ