ניצול פסטה

נוRית

New member
ניצול פסטה

וואווו.... שנים לא הייתי פה....

יש לי המון פסטה (ספגטי) מוכנה.
איך ניתן לנצל?
חצי לפשטידה מלוחה (מתכונים/רעיונות יתקבלו בשמחה) וחצי מתוק (קיגל? גם פה נמתכונים יתקבלו בשמחה).
תודה מראש!!!
 

חנהפ

Active member
אפשר גם כפריטטה

ביצים טרופות, בצל ירוק קצוץ, פטרוזליה קצוצה, תבלינים ולמחבת

כפשטידה -מאק אנד צ'יז?
אפשר לערבב עם בלונוז וכשמוסיפים ביצים ניתן לאפות כפשטידה.
איכשהו לא מסתדר לי ספגטי עם פשטידה מתוקה, אבל בעקרון -ביצים, סוכר/סוכר וניל, כף או יותר ריבה טעימה צימוקים, תפוח עץ מגורר
 

ybo4

New member
פשטידה מתוקה

בנוסח עדות הקיגל/קוגל.
הפשטידה שאופים בתנור ויוצאת מתוקה וחריפה כאחד.

עוד רעיון שבעיני טעים מאוד: חמין מקרוני.
מאוד מתאים לקיץ. הרבה יותר קל מחמין רגיל, במיוחד כשמוסיפים עוף ולא בשר
 

raya

Well-known member
ברוכה השבה = השווה......
רעיונות כבר קיבלת, שמחתי לראות שוב את הניק שלך.

רעיה
 
למעלה