נקרא 'לחם בירה' , הכנתי עשרות פעמים :
בסיס חבילה קמח תופח אוסם (רגיל, לבן) או שקית אבקת אפיה ושלוש כוסות קמח.
פחית בירה 330 .
זה הבסיס. יוצאת עיסה דלילה, כמו טחינה.
אפשר להוסיף כמה כפות סוכר וצימוקים ללחם מתוק
אפשר להמליח ולהוסיף גרעיני דלעת/חמניות, לצפות בחלמון ולזרות שומשום ומלח גס,
וכיד הדמיון.
תופח בזכות השמרים שבבירה ואבקת האפיה.
עם קמח לבן יוצא נהדר.
אולי כדאי להמיר רק חצי מכמות הקמח בקמח כוסמין, כוס וחצי, ואז יצא פחות מתפורר.
מתכונים >>