שלום רב. כמה זמן לטגן פטריות ובצל ומה לעשות עם הנוזלים

גליגלי6

New member
שלום רב. כמה זמן לטגן פטריות ובצל ומה לעשות עם הנוזלים

לפני הקפאה. תודה רבה
 

yair_bar

New member
מנהל
בוקר טוב, מה ניסית להכין?

חבל שלא יצא לך טעים.
&nbsp
תגיד מה ניסית להכין והחברים בפורום ינסו לעזור לך כדי שלהבא יצליח יותר
 

גליגלי6

New member
תודה לך. בדכ כשאני מכינה

משו חדש בלי נסיון יוצא לי טעים. רציתי לבשל פטריות שמפיניון ופורטבלו טריות עם תפו"א במחבת. טיגנתי בצל אחד בשמן זית. הוספתי את הפטריות ותפו"א. מלח ופלפל. עירבבתי. בישלתי כ-20 דקות. יצא בלי טעם. הוספתי קצת רוטב סויה וקצת מים וקצת כורכום. יצא זוועה..
&nbsp
 

jen711

New member
ממליצה לשים שמנת לבישול

ביחד עם תפוחי אדמה ופטריות.
יוצא מעולה.
 

גליגלי6

New member
תודה. יש אפילו צילום של

פטריות..צריך לבשל אותה? מה לעשות עם השמנת..
 

jen711

New member
אני בדרך כלל

מטגנת את הפטריות(שונאת בצל).
לקראת הסוף שופכת את הנוזלים שהצטברו ואז מוסיפה את השמנת לבישול ומבשלת איתה קצת.
היא מסמיכה וזה הופך לרוטב פטריות מעולה.

אימא שלי מכינה בנפרד תפוחי אדמה חתוכים עד שהם דיי מוכנים ואז מוסיפה את הרוטב פטריות שתיארתי למעלה, מערבבת ומבשלת עוד קצת.
יוצא ממש טעים.
 

TCHM

New member
ומי אמר שלחולי סכרת אסור לצרוך שמנת מתוקה?

מבחינת הסכרת אין בעיה כי כמות הפחמימות אפסית,
הבעיה היא למי שיש בעיות עם שומנים ו/או קלוריות
ובעיות משקל.
 

mykal

New member
אתן את המתכון שלי,

חותכת את הפטריות לריבועים או אורכים,
מזהיבה כמותגדולה של בצל,
מוסיפה אתהפטריות על הבצל, מכסה את הסיר
ומערבבת מידי פעם מוסיפהמים בגובה הכמות--
כשרוטחמוסיפה קצת פלפלשחור, קצת אבקת מרק
(ביתית שאני מכינה אפשר קנויה) ואזמוסיפה יין אדום יבש.
יוצא טעים ממש.

מוזגת בכמה אפשרויות--או מכינה פירה, או אורז, או פחזנית.
זו מנה טעימה מאוד.
 

נטעליג

New member
תפוחי אדמה ופטריות בשלוש דרכים

ככה מכינים אצלנו:
תפוחי אדמה בתנור + פטריות בטיגון ומערבבים בתבנית (יוצקים את הפטריות מעל)

תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בבישול קל (המרקם צריך להיות נגיס, כמו לסלט תפוחי אדמה) מוקפצים במחבת עם הפטריות

תפוחי אדמה מטוגנים לחוד+ לערבב במחבת עם הפטריות.

התיבול מאד פשוט והוא: פפריקה, בצל מלח ופלפל (גם לפטריות וגם לתפ״א אם מכינים בנפרד)

לא זוכרת איך זה היה בהקפאה. תפוח אדמה בכל מקרה לא נשמר טוב בהקפאה וגם לא מומלץ לסוכרתיים?
 
למעלה