שעועית ארוכה ותירס לבן
השבוע פגשתי לראשונה בתירס לבן.
טעמתי לא מבושל והוא טעים להפליא.
שאלה - האם לבשלו? ואם כן מה מומלץ?
וכן לגבי שעועית ארוכה - שראיתי כבר מספר פעמים ואף פעם לא בישלתי.
לפי הבנתי זה סוג של לוביה שהובא לארץ מהמזרח הרחוק.
השאלה - האם לבשל אותה כמו שעועית ירוקה רגילה?
אני מעונינת להכין תבשיל שעועית ירוקה, עגבניות וסלרי עלים בבישול ארוך - שמצאתי ברשת.
אשמח לשמוע דעות
תודה
השבוע פגשתי לראשונה בתירס לבן.
טעמתי לא מבושל והוא טעים להפליא.
שאלה - האם לבשלו? ואם כן מה מומלץ?
וכן לגבי שעועית ארוכה - שראיתי כבר מספר פעמים ואף פעם לא בישלתי.
לפי הבנתי זה סוג של לוביה שהובא לארץ מהמזרח הרחוק.
השאלה - האם לבשל אותה כמו שעועית ירוקה רגילה?
אני מעונינת להכין תבשיל שעועית ירוקה, עגבניות וסלרי עלים בבישול ארוך - שמצאתי ברשת.
אשמח לשמוע דעות
תודה