הבטחות יש לקיים, הבטחתי ל superman1234 שאצלם שלב

אבי בן 1231

Well-known member
הבטחות יש לקיים, הבטחתי ל superman1234 שאצלם שלב

אחר שלב הכנת טחינה גולמית מגרעיני שומשום ושמן בתרמומיקס
מצורף הקובץ עם הצילומים.
 

superman1234

New member
ראשית , כל הכבוד. אכן הבטחות צריך לקיים.

שנית, אני חושב שעברנו משלב הוויכוח לשלב המעשי.
קבל [או דחה] את חוות דעתי :
1. אומנם לא ציינת, אבל אני שמתי לב שהנפח שכוס הנירוסטה יכולה לעבד הוא ממש קטן. האם אני צודק ? [מה הנפג שניתן לעיבוד ?]
2. אני מניח שהתוצאה הסופית הינה אכן טחינה גולמית טעימה. אבל לטעמי יש יותר מדי התעסקות עם המכשיר בכדי לייצר את הטחינה.
3. אני משתמש בטחינת "הנסיך". ברשימת הרכיבים רשום במפורש : גרעיני סומסום 99.5% ו 0.5% מלח. אין שום תוספת של שמן. אתה צריך להוסיף שמן וסומסום שאיכות הייצור שלו תלוייה ביצרן , בדיוק כמו שאיכות הטחינה שאני קונה תלוייה ביצרן. כך שאני לא מוצא שום יתרון להכין את הטחינה בעצמי.

לדעתי האישית, זהו מכשיר מיותר בלי שום קשר למחיר שלו. אני מניח שיש אנשים שקנו את המכשיר ומשתמשים בו ונהנים ממנו, יש כאלו שקנו את המכשיר והוא הפך לפיל לבן , ויש כאלו שלא קנו בכלל....
.
 

אבי בן 1231

Well-known member
צודק, נפח הכוס הוא קטן

אני משאר שבגלל שהמכשיר גם מבשל, לתת כוס גדולה פרושו מנוע שצורך יותר אנרגיה עם בישול זה ייהפך למכשיר תעשייתי.
הנפח שלו הוא לחצי קילו קמח לבצק.
העובדה אם הטחינה שבכל המפעלים בשנים האחרונות הטחינה היתהנ עם מזהמים.
בנוסף עזוב טחינה, יש דברים שהמכשיר הזה מיצר ואין פאשלות.
אלפי מתכונים שנוסו ואתה מקבל רק את ההוראות ואין פאשלות.
ד.א. ההתעסקות אם הטחינה היא משחק, יתרה מזאת חומוס המכשיר מכין תוך 60 שניות.
אל תשכח שהמכשיר הזה מכיל בתוכו מספר מכשירים ואין לא אקססוריוס בכלל.
כמובן שאין לי עניין לשכנע פה אף אחד אין לי אינטרס כלכלי, זאת הזכרתי לא פעם.
 

superman1234

New member
השאלה שנשאלת, האם המכשיר הזה נחוץ.

לנו יש מיקסר של קנווד דגם KMIX עם מנוע 1200W + מטחנת בשר+בלנדר [אתה יכול לראותו בפוסט שלי על הכעכים]
יש לנו מעבד מזון של מולינקס עם קערה בנפח של 2 ליטר + מסחטת מיצים . [אתה יכול לראות אותו בדיון שהתפתח על התרמומיקס].
מאזניים אלקטרונים [שרק אני משתמש בהם, אשתי אינה זקוקה להם].
אצלנו מבשלים באמצעים קונבציונליים ובנפחים יותר גדולים מאשר התרמומיקס מאפשר למרות שאנחנו בד"כ רק שני אנשים.
כך ששלושת המכשירים הללו עושים כל מה שצריך , לדעתי גם מעל ומעבר למה שיכול לעשות התרמומיקס.
אני מניח שיש לך בבית מיקסר ומעבד מזון רגיל כך שהתרמומיקס גם אצלך הוא להכנת פריטים איזוטריים. תקן אותי אם אני טועה.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אז זהו ידידי, אצלינו יש רק תרמומיקס.

הוא גם מיקסר, גם מעבד מזון, גם קוצץ, גם טוחן, גם שוקל, גם מבשל וגם מבשל על אדים.
הסכין שאתה רואה בצילום משמש לכל הפונקציות. רק להקצפת ביצים או שמנת יש פרפר מיוחד.
אם מתחשק לי אני יכול לבשל בו גם פסטה, לכוון טמפ' וזמן, למרות שהסכין מסתובב הפסטה לא תיפגע, היות וניתן לכוון כיוון סיבוב הפוך לסכין.
לסחוט מיצים הוא לא מסוגל אך יש לו תוכנית להכנת משקה קל לימונדה בו משתמשים בכל הלימון כולל הקליפה.
אווווו ..... הסכין הזה גם קוצץ קוביות קרח.
ניתן גם להכין קמח, מכל מיני קיטניות.
אני מכין איתו פפריקה מתוקה מפלפל אדום יבש.
קרמים שונים כגון פסיפלור עם תוכנית מדוייקת שאינה מפשלת.
כל מה שכתבתי הוא אמת לאמיתה ואולי אפילו שכחתי חלק.
במכשיר החדש, שאני מת לקנות, יש גם מסך בו מופיעים עשרות מתכונים, עליך לבקש את המתכון להוסיף את הרכיבים ולהפעיל.
יש הרבה פורומים של תרמומיקס בעולם למתכונים נהדרים.
 

superman1234

New member
כתבתי מפורשות - יש אנשים שקנו את המכשיר ונהנים ממנו.

אם כל האביזרים של המכשיר הם אלו שבתמונה, אזי המכשיר מוגבל מאוד.
למיקסר ביתי רגיל יש 3 סוגי מערבלים , שלא לדבר על בלנדר [שכותש קרח] ומטחנת בשר ונפח עבודה של 5 ליטר. למעבד מזון יש להב מתכת שני גדלים של "פומפיה" ושני גדלים של חיתוך אופקי. ונפח עבודה של 2 ליטר. מרקים , פסטות ודברים אחרים מכינים בכמויות שהמכשיר שלך לא יוכל לעשות.
בנוסף הן למיקסר והן למעבד מזון ישנם עוד אביזרים למוצרים איזוטריים כמו הכנת נקניקיות,[בחיים לא השתמשתי] ועוד.
עכשו אני חושב שבאמת מיצינו...
 
למעלה