כמה זמן סלטים מחזיקים במקרר?

V Has Come To

New member
כמה זמן סלטים מחזיקים במקרר?

כמו נגיד סלט כרוב עם מיונז(קולסלאו)
או סלט תפוחי אדמה שיש בו מיונז וביצים קשות.
בשניהם יש מיץ לימון סחוט טרי.
כמה ימים מאז ההכנה אפשר לאכול אותם כשהם נשמרים במקרר?
תודה!
 
סלטים מהסוג שציינת - לחסל כמה שיותר מהר...

בפרט אם אתה הוא זה שהכנת אותם באמצעים ביתיים ללא חומרי שימור (זבל בזכות עצמו) תעשייתיים. ולא, על תבנה על לימון/חומץ/חריף ושאר מוצרים כ"חומר שימור".
לא מדובר (רק) על הידרדרות בקטריולוגית אלא גם על הידרדרות בטעם.
לדעתי לחסל תוך יומיים מרגע שהכנת!
 

V Has Come To

New member
אם לשפוט רק לפי הטעם...

הסלט כרוב שהכנתי ביום חמישי האחרון וטעמתי היום הזמן עשה לו רק טוב והוא טעים יותר מאשר ביום של ההכנה...
את מצבו הבקטריאלי אני אכן לא יודע ויש סיכוי שמדובר במפגע זיהומי אבל בכל מה שקשור לטעם את המבחן הזה הוא עובר...
 
למעלה