לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4471244,712 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שאלה על חומוס'
שאלה על חומוס
25/05/2018 | 12:16
20
245
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר'
בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר
25/05/2018 | 13:04
1
171
ניתן לטחון חומוס מבושל לאחר צינון למחית והקפיא.
מפשירים ומשתמשים בערבוב ידני או בעזרת מיקסר
עם וו הגיטרה אם זה כמויות קטנות או במעבד מזון
לכמויות גדולות יותר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".'
מה כוונתך "לאחר צינון למחית והקפיא".
01/06/2018 | 19:00
33
חשבתי שאתה גאון שאינו טועה טעויות כתיב.
אולי כדאי עכשיו לפנות לבית הדין הבינלאומי בהאג ולהגיש תלונה נגדך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח'
לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח
25/05/2018 | 13:44
101
 
בטחינת החומוס לפני הקפאתו אתה לא משנה שום דבר מלבד המרקם.
 
מעניין לדעת כמה ימים מחזיק מעמד החומוס המוכן שלך, אצלי הוא מחזיק יותר משבוע במקרר במצב מצויין.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס'
מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס
25/05/2018 | 18:33
142
עם שאר המרכיבים (בלי ירק במידה ואתה מוסיף פטרוזיליה לדוגמא) ולהקפיא במנות שמתאימות לך.
אומנם לא ניסיתי, אבל נראה לי שיותר מהפשרה אחת תפגע בטעם ובמרקם.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לכל העונים. '
תודה לכל העונים.
26/05/2018 | 08:18
72
בפעם הבאה שארצה להכין, כך אעשה. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'ניסיתי'
ניסיתי
28/05/2018 | 08:50
88
המירקם נפגע מעט, אבל הטעם לא
מתכונים >>
לצפיה ב-'מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.'
מבשלת (בד"כ מנביטה קודם) ומקפיאה, מסתייגת מחלק מהתשובות.
28/05/2018 | 11:59
8
95
אולי אני טועה,
מכיוון שאין לנו אמצעי סגירה ואטימה מוחלטים, טחינת הגרגרים תגדיל את השטח המתחמצן.
הצעה, לנסות כך וכך ולהחליט לפי התוצאות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מסתייג מחלק מהסתייגותך'
מסתייג מחלק מהסתייגותך
28/05/2018 | 12:13
6
86
יש לנו אפשרות לאטימה די טובה שמספיקה לצורך הקפאה.
 
כל מה שנכנס אצלי למקפיא מוכנס לשקית נילון חזקה שלאחר שאני שואב ממנה את כל האויר (באמצעות הפה) אני סוגר אותה בצורה אטומה.
 
כמת האויר שנשארת  בתוך השקית היא מזערית והאינדיקציה הטובה לכך היא העובדה שלא נוצר בשקית קרח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.'
מודה באשמה, כנראה שלא אוטמת מספיק טוב.
29/05/2018 | 12:17
16
לצפיה ב-'רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.'
רעיון הוצאת האויר עם הפה הוא רעיון מעולה.
<< ההודעה הנוכחית
29/05/2018 | 12:28
4
56
יש מכשיר מיוחד לאטימת שקיות, אך רעיון הפה הוא לא פחות טוב, זמין וזול.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק'
אפשר להעזר במשאבה ידנית קטנה, במזרק או אפילו בשואב אבק
29/05/2018 | 14:23
3
52
 
כמו כן יש שיטה של טבילת השקית עם תכולתה בכלי עם מים שגורמים לכל האויר לצאת אבל כאמור מנסיוני במטבח שאיבה עם הפה מספיקה למרות שסביר שכמה מילימטרים מעוקבים של אויר אולי יישארו בשקית.
 
מה שחשוב הוא לקשור את השקית בקשר אוטם כלומר כזה שמבוסס על עניבה ולא של קשירת קצוות כמו שרוך נעליים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?'
בקשר עניבה, כוונתך לקשר לולאה חזק?
29/05/2018 | 18:55
2
45
יש לי שואב אבקçק קטן שקניתי לניקוי פנים המכונית אנסה באמת. זה רעיון לא רע בכלל.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב'
בדיוק, קשר לולאה שבדרך כלל אוטם הכי טוב
30/05/2018 | 11:45
1
14
לצפיה ב-'אם כך, הבנתי נכון, תודה.'
אם כך, הבנתי נכון, תודה.
30/05/2018 | 12:45
16
לצפיה ב-'איטום'
איטום
28/05/2018 | 12:23
63
הרעיון לעשות ואקום ואטימה מוצא חן בעיני. אני אנסה. יש לי מכשיר שעושה ואקום ואוטם לטובת בישול בסו-וויד. אנסה איתו. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'מבחינתי דומה לפלאפל'
מבחינתי דומה לפלאפל
28/05/2018 | 14:02
2
83
אני עושה מחית מגרגירי החומוס לא מבושלים מוסיף את שאר החומרים ומקפיא .אחרי שאני מפשיר ומטגן יוצאים כדורי פלאפל.נהדרים לי יש תמיד במקפיא עיסה להכנת פלאפל לכל מקרה 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא '
אכן, גם אני מכין כמות של עיסה לפאלפל, חלק מקפיא
29/05/2018 | 12:32
55
ובחלק משתמש, העיסה נשמרת טוב במקפיא.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אותו כנ"ל'
אותו כנ"ל
29/05/2018 | 14:25
54
לצפיה ב-'אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו'
אם רוצים שהחומוס או הטחינה ישארו
06/06/2018 | 18:49
1
26
יותר זמן ולא יתקלקל מכינים אותם עם מיץ לימון משומרי ולא עם מיץ לימון טרי,
זה לא פוגם בטעם ונשאר יותר משבוע ימים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי. '
אין סיכוי למיץ לימון משומר. רק טרי.
06/06/2018 | 20:07
13

הודעות אחרונות

09:10 | 09.11.19 מיכאל לנג
16:32 | 08.11.19 כסא המלך
21:35 | 07.11.19 קצף גל
18:14 | 05.11.19 שחום נאה 41
08:47 | 04.11.19 מיכאל לנג
15:25 | 03.11.19 מיכאל לנג
18:32 | 02.11.19 השף היחף

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ