שאלה של מחבת

ק ר מ י

New member
שאלה של מחבת


מחפשת מחבת טובה, לשימוש פשוט, בעיקר חביתות וטיגון קצר. איך אני יודעת מהן המחבתות הטבות, ה "בריאות"? ראיתי מחבת של טפאל, הן נחשבות כנטולות חומרים רעים?
 

אבי בן 1231

Well-known member
אני חושב שגם אם מחבת נירוסטה שרוטה היא טובה.

הבעיה היא עם מחבתות עם ציפוי, לכן עדיף להשתמש בכלי עץ לבחישה או הוצאת המזון מהמחבת.
 

yair_bar

New member
מנהל
נירוסטה יותר עמידה מהמחבתות עם הציפוי

בכל אופן גם אני מסכים שעדיף להשתמש בכלי עץ (או פלסטיק) לכל השימושים הנדרשים במחבת
 

ק ר מ י

New member
שימוש בכלים ייעודיים ולא לשרוט בוודאי, אבל

האם החומרים ממנו עשויים מחבתות טפאל הם חומרים טובים? פעם היה כל הסיפור הזה עם הקדמיום אני זוכרת
 

raya

Well-known member
מחבת....
מאז שיש לי מחבת (וגם סירים) עם מה שנקרא ציפוי שיש שחור- אני מאוד נהנית מהם.
צריך מעט מאוד שמן וכלום לא נדבק בתחתית.
 

חיהק

New member
מחבת

מסכימה, נכון מאוד
&nbsp
גם אני החלפתי את כל הסירים והמחבתות שהיו מנת חלקי בעבר לשיש השחור
&nbsp
מסדרת פוד אפיל והם ממש טובים מאוד . מומלץ מאוד
 
קניתי לאחרונה מחבתות של סולתם

מחבתות משויישות.
אין צורך במדיח, שטיפה במים חמים וסבון, זהו.
ממליצה בחום.

אריאלה
 

פוקסי99

New member
אצלי כיריים אינדוקציה ולכן כל הכלים ממתכת

חלקם מצופים באבן וחלקם לא מצופים כלל.
לתנור אני מכניס את הכלים הלא מצופים עם ידיות מתכת בלבד בחום עד 300 מעלות
את הכלים המצופים רוחץ רק עם ספוג או סקוטש בשום אופן לא ברזלית או ספוג על בסיס מתכתי. כאשר משמנים הייטב סיר ללא ציפוי אין סיבה שהתבשיל ידבק בתנאי שמבשלים ביום הנכון.
במטבח אצלי על המשטח במטבח יש כיריים אינדוקציה בהנדסה מיוחדת נוחה מאד ואפקטיבית
 
למעלה