חומוס של עצלנים

פוקסי99

New member
חומוס של עצלנים

הבוקר התבקשתי להכין חומוס.
לא היו לי גרגירי חומוס מושרים כדי לבשל.
הפשרתי גרגירי חומוס מבושלים קפואים של סנפרוסט
הוספתי טחינה. לימון. מלח. שום.
יצא לא רעה בכלל.
גם המרקם טוב וגם הטעם טוב
 

אבי בן 1231

Well-known member
להכנת חומוס ביתי איני משתמש בטחינה גולמית קנויה.

לאחר כל הפרסומים על זיהומים בטחינה גולמית וחומוס קנויים אני מכין אותם בעצמי בבית, ומחומרים טבעיים.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
איך אתה מכין לבד את גרגרי החומוס הגולמיים ?

זה מעניין אותי כי קראתי שבגרגרי החומוס היבשים שבשקיות שמוכרים בסופר או חלילה בשוק יש המון זיהומים.
 

אבי בן 1231

Well-known member
כשתהיה רציני ולא ציני כמו החבר שלך אענה לך, עד אז הייה שלום

זה שאתה אוהב את כל הזיהומים שיש ביצור תעשייתי קשה לי להבין, פעם כשהפורום הזה היה נקי מלעג והכפשות נתת מתכוני מזון טובים כיום השתלבת יפה בלעג, זה די מטעים לך
 
בוקר טוב אני גדלתי בפורום אפסנות .

כי יש לי אוספים
למשל
שטרות ומובעות מהארץ והעלום
עטים עם לוגו אפגם כאלה שלא השימוש.
קופסאות גפרורים מהארץ וחול.
מה אתה מציע לי
תודה מאיר כרמיאל
 

אבי בן 1231

Well-known member
אני זוכר אותך מהפורום הזה מלפני הרבה שנים.

גם לי יש אוסף מטעות אך רק מפה ועוד מתקופת הבריטים.
 

חנהפ

Active member
אני הרבה יותר עצלנית ממך


פותחת קופסת שימורי חומוס
מוסיפה טחינה טובה, תיבול וטוחנת
יוצא מצויין!
 

TCHM

New member
חומוס מקופסה או מהקפאה אינו מבושל דיו...

להכנת ממרח חומוס, זה נחמד שיש כאילו במיידי אבל
זה ממש לא למי שמקפיד לבשל את גרגרי החומוס לרמת
ריכוך טובה.
אפשר להעזר באלו לחסוך זמן השרייה ובישול אבל לשימוש
לממרח חומוס יש לבשל אותם מעט.
היצרנים אינם מבשלים את החומוס עד לריכוך מלא (גם את השעועית,
עדשים וכו') מכיוון שלא תהיה אפשרות לארוז ולשווק אותם,
הם פשוט לא יהיו שלמים ויתפרקו אבל כך הם צריכים להיות - רכים
למעיכה באצבעות.
אין כל בעיה להשתמש במוצרים הללו לתבשילים שדורשים בישול
נוסף, חסכון גדול בזמן.
 
גם אני מרסק חומוס מקופסה,

תוצרת מרוקאית המיועדת למעשה כתוספת לקוסקוס.
מרסק עם הקליפה בעזרת בלנדר-מוט פשוט. אני כידוע אביון ואין לי את המכשיר המופלא שיש למנהל (בעיני עצמו) של הפורום
 

אבי בן 1231

Well-known member
להכנת ממרח חומוס אני משתמש בחומוס מקופסא

ויוצא מעולה, גם איני מקלף את הקליפה.
 

פוקסי99

New member
הכל במבחן הטעימה

כל חומוס אשר אתם מכינים ולא משנה מאיזה רכיבים והוא טעים לכם ולבני המשפחה זה היתאון של הכנה ביתתית .זה יכול להיות מבושל יכול להיות קפוא או מקופסה מבחן הטעם תמיד קובע .
 

אבי בן 1231

Well-known member
צודק, בנוסף באופן כללי טעם הוא עניין אישי

מה שטעים מאוד לאחד עשוי להיות מאוד לא טעים עד מגעיל לאחר.
 

אבי בן 1231

Well-known member
חומוס מקופסה מבושל דיו, ואין צורך להוסיף לבשלו.

מעבד מזון טוב וחזק יטחן אותו בצורה מעולה ומושלמת.
אני משתמש רק בחומוס מקופסה.
 
למעלה