לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488044,880 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'כעכים ביתיים '
כעכים ביתיים
24/05/2018 | 18:33
8
1025
רכיבים:
750 גרם קמח לבן רגיל.
3 כפות שמן זית (כ 40 גרם).
1 כפית מלח (כ 10 גרם).
2 כפיות סוכר (כ 30 גרם).
1 ביצה.
25 גרם שמרים טריים (חצי קובייה).
400 מיליליטר בירה לבנה (במקום מים).
אופן ההכנה.
אחרי כ 8 דקות לישה ,  מוציאים למשטח מקומח ולשים בידיים לקבלת בצק מוצק ולח.
מכניסים לתפיחה ראשונה באווירה לחה.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.'
אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.
24/05/2018 | 18:42
183
מוציאים את האוויר ולשים כמה דקות.
נותנים לבצק לנוח מעט,  כ 10 דקות. 
מתקבל בצק במשקל 1300 גרם. חילקתי ל 12 יחידות, כל יחידה 108 גרם.
באפיה חלק מהנוזלים יתאיידו ונקבל   12 יחידות במשקל 100 ליחידה. 
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.'
מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.
24/05/2018 | 18:53
197
אני מניח בתחתית התנור כלי עם מים שייצור סביבה לחה. גם בתפיחה וגם באפייה.
במקרה הנוכחי, ציפיתי את הכעכים בתערובת סומסום, פרג, ושמן זית.
 
מי שממהר יכול להתפיח במקום אחר ולהפעיל את התנור כך שהתנור יהיה מוכן לאפיה מייד בגמר ההתפחה.
התנור שלנו מתחמם יחסית מהר מאוד. כ 3 דקות לטמפרטורה של 190 מעלות.
אופים כ 35 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.
מאחר ואני אופה את הכעכים בשתי קומות, אחרי כ 17 דקות אני מסובב את התבניות ומחליף מקומות בין התבניות.
התוצאה לפניכם.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'וככה נראה כעך פרוס....'
וככה נראה כעך פרוס....
24/05/2018 | 20:03
5
245
לצפיה ב-'נראה *10 '
נראה *10
24/05/2018 | 21:21
4
37
לצפיה ב-'תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.'
תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.
24/05/2018 | 23:24
3
48
לצפיה ב-'אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים'
אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים
<< ההודעה הנוכחית
25/05/2018 | 19:11
2
135
את הכעכים במים עם NaOH?
זה נראה לי קטלני, אבל בישול נראנ לי שזו דרך פעולה שנעשית לרוב.
בהצלחה!
רעיה
מתכונים >>
לצפיה ב-'חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.'
חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.
25/05/2018 | 19:19
1
116
NaHCO3 - סודה לשתיה.
הבייגל המקורי בושל במי מלח עם קרמל בכדי לקבל את הגוון הכהה.
ניסיתי בזמנו בהצלחה לבשל במי מלח עם קפה שחור בכדי לקבל את הגוון הכהה. 
נכון להיום אני מבשל במים עם מלח וסודה לשתיה. ובזמן האפיה מתקבל צבע יפה בלי תוספת כלשהי.
ניתן כמובן למרוח את הכעכים לפני האפייה בחלבון ביצה או עם חלב  לקבלת גוון יפה. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית '
קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית
26/05/2018 | 12:23
113
במי הבישול של הכעכים.. אפשר לקרוא גם כאן על האפשרויות להכנת מי הבישול.
 
 
אני בכל אופן לא אשתמש בחומר הזה בגלל היותו חומר מאכל מסוכן בריכוזים נמוכים יחסית.
 
ד"א , סודה קאוסטית שבאה במגע עם האוויר , מגיבה ספונטנית עם הפחמן הדו חמצני ונוצרת סודה לשתיה...NaHCO3 שבה אני כן משתמש.
בכל מקרה תודה על ההערה.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

22:41 | 08.07.20 אורחים בפורום
13:28 | 01.07.20 מיכי 10
16:54 | 29.06.20 מיכי 10
00:06 | 29.06.20 מיכאל לנג
13:40 | 28.06.20 אמא אווזה8
18:35 | 25.06.20 מיכאל לנג
12:39 | 25.06.20 מיכאל לנג
10:32 | 23.06.20 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ