רביולי גבינות ברוטב פומודורו

bnbn101

New member
רביולי גבינות ברוטב פומודורו

לרביולי:
300 גרם קמח 00
3 ביצים
מעט מלח
כפית שמן זית
למילוי:
250 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
עלי בזיליקום
רוטב פומודורו:
2 שיני שום חתוכות
4 כפות שמן זית
4-5 עלי בזיליקום
קופסת שימורים 800 גרם עגבניות שלמות
מלח
מטגנים את השום והבזיליקום בשמן זית כדקה מרגע תחילת הטיגון.
מוסיפים את העגבניות והמלח תוך מעיכת העגבניות.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מכינים בצק פסטה וממלאים בתערובת המילוי.
בעזרת חותכן עגול ומשונן חותכים את הבצצק ליחידות רביולי עגולות.
מבשלים במים רותחים כ5-6 דקות.
מעבירים לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.

למתכון המלא ומתכונים נוספים
עלמה

 
למעלה