לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4487944,879 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול'
שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול
19/05/2018 | 08:47
7
368
מתכון נהדר שדורש טיפה התעסקות אבל שווה כל כל ההשקעה.



שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול

מצרכים:
חב' בצק פריך מלוח של מעדנות (900 גר')

למלית:
100 גר' גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת טובה
200 גר' גבינת קשקבל מגורדת
200 גר' גינה בולגרית מגורדת
(אפשר להחליף את הגבינות בגבינות קשות צהובות ומלוחות אחרות לפי הטעם וממה שיש בבית)
כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (אני משתמש בבזילקום ואורגנו)
כף שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)
מעט מלח (בזהירות כי הבצק מלוח וחלק מהגבינות גם)
פלפל 4 עונות או שחור גרוס
1 ביצה
2 כפות קמח

לציפוי:
2 ביצים טרופות
שומשום
קצח
מעט שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי המלית, טועמים ומתקנים תיבול,
המלית צריכה להיות מעט רכה שיהיה אפשר למרוח אותה אבל לא רכה מידי.
אם המלית קצת קשה בגלל הגבינות אז ניתן לרכך את כל המלית כחצי דקה במיקרו.
הבצק מחולק לשני גלילים, פותחים ומשטחים כל גליל על נייר אפייה,
מברישים כל בצק בביצה טרופה בחלק העליון,
מורחים מהמלית שכבה דקה ואחידה על כל הבצק כאשר משאירים פס של 2 סמ' ללא מלית לאורך הבצק בצד הרחוק מאיתנו,
מתחילים לגלגל הדוק את תחילת הבצק בצד של האורך,
ממשיכים את הגלגול בעזרת הנייר אפייה עד שמתקבלת רולדהת
עוטפים בזהירות כל רולדה עם הנייר אפייה ולאחר מכן עם נייר אלומיניום,
מעבירים את הרולדות על תבנית או קרש חיתוך לשעה למקפיא,
מוציאים מהמקפיא, מורידים את הנייר אלומיניום והנייר אפייה,
מברישים טוב את הרולדות בביצה טרופה מכל הכיוונים כשהן על נייר אפיה או בתבנית,
מערבבים את השומשום, קצח ושבבי צ'ילי ומפזרים בנדיבות על הרולדות מכל הכיוונים,
פורסים את הרולדות בעובי 1.5-2 סמ' ומגלגלים כל פרוסה בשאריות השומשום והקצח שנשארו על הנייר,
מסדרים את הפרוסות עם רווח בתבנית אפייה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות 25-30 דקות עד שהשבלולים מזהיבים יפה מלמעלה ומהצדדים.

אפשר לפרוס בעובי 5 ממ' ולאפות קצת פחות זמן ומתקבל עוגיות מלוחות נהדרות.
אפשר לגרד פרמז'אן מעל השבלולים לאחר האפייה.

חג שבועות שמח
מתכונים >>
לצפיה ב-' וברוך הבא / השב.....'
וברוך הבא / השב.....
19/05/2018 | 17:31
1
40
לצפיה ב-' בכיף'
בכיף
<< ההודעה הנוכחית
21/05/2018 | 10:55
13
לצפיה ב-'האמת? היית חסר חבר!'
האמת? היית חסר חבר!
20/05/2018 | 15:34
2
115
אני מקפיד להכין את החומוס לפי המרשם שלך מלפני...מי זוכר...
 
ראה את השרשור להלן ותחליט אם חזרת בזמן ולמקום הנכונים:
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 10:58
1
78
ראיתי את הקישור ולא ממש הבנתי את הקשר או הכוונה 
גם אני עדיין מכין את החומוס שלי 
מתכונים >>
לצפיה ב-'הקישור'
הקישור
21/05/2018 | 19:04
73
כנראה שראית אחרי שהמנהל מחק את כל הגועל...איכס...יותר טוב אם לא ראית.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אהלן איש יקר, נראה יופי!'
אהלן איש יקר, נראה יופי!
20/05/2018 | 16:58
1
98
התגעגתי 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 11:03
76
האמת שגם אני התגעגעתי קצת 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ