תהיות לגבי מגימיקס

שאפולי

New member
תהיות לגבי מגימיקס

טוב, אז הבנתי שהוא הכי טוב בשוק (וגם מינסיון של אמא שלי)
עד היום אז שהתחתנתי השמשתי כל הזן בסט של בראון והייתי ממש מרוצה , זה שימש אותי להככככככככככל.. הפעם הראשונה שנתקלתי בבעייה איתו היתה כשרציתי להכין שוקולד ביתי (ממש מאגוזים וקקאו והכל- הוא לא עמד בזה)

אחכ נשרף לי המנוע ולפני קצת יותר משנה קניתי דגם חדש שחור- רק סבלתי ממנו, הוא פשוט לא מתקרב לקרסולים של הישן (בדיעבד גיליתי שהם כבר לא מייצרים בגרמניה אלא בהונגריה או משהו כזה, אולי זה קשור- בכל מקרה הכל מהשם והכל לטובה
)


אז בקיצור- אני בהתלבטות.
מצד אחד אני צריכה מעבד מזון חזק שאוכל לעשות בו בצקים, שוקולד ושאר אתגרים אבל מצד שני- ביומיום (ביומיום!) אני מתמש המון מעבד קל פשוט לניקוי- ידני הן לטחינת אוכל לילדים והן להכנת מטבליחם וכו'


איך אני עושה את זה? האם המגימיקס יכול למלא את הצורך הזה כי לטעמי הוא מסורבל גדול וכבד מידי..
האם יש מגימיקס בין הדגם החזק והדול לבין המיני שהבנתי שלא כל כך חזק? (הייתי שמחה אם הקערה הכי דולה שלי תהיה קילו וחצי (גג 2)


תודה, וסליחה על החפירה
 

חנהפ

Active member
במג'ימיקס אפשר להכין בצק פריך בכיף, אבל בטח לא שמרים

לבצק שמרים צריך מיקסר
 
למעלה