לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4487944,879 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'זקוק למתכון לאסאדו.'
זקוק למתכון לאסאדו.
09/05/2018 | 11:36
6
97
שלום לכם פורום יקר!

אני מחפש מתכון לקוביות אסאדו על העצם, תבשיל קדירה, המכיל רוטב מצומצם שמבוסס על דבש ושום.

אציין שהמטרה היא שהרוטב יהיה מצומצם וסמיך, והאסאדו יהיה נימוח ויקבל את הקרמליות של הדבש.

אציין גם שאין לי תנור!
כל מה שיש זה סיר וכיריים.


תודה!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'שלום אריק אשמח לעזור'
שלום אריק אשמח לעזור
09/05/2018 | 12:33
5
114
אני גם עושה תבשיל אסאדו במחבת כבדה יצוקה שיש לי 2-2 וחצי [שעות] על האש, 
לא מתבל בכלל את השפונדרה, שם אותה על האש יוצא מעדן
אני לא רואה אם רוצים פלפל מלח לא כי הבשר מוכשר כבר.
לקצץ בצל ולהוסיף גזר אחרי ההשחמה הראשונה של הנתחי בשר.
אם יש עוד שאלות מוזמן לשאול.
אני מבשל על האש הכי קטנה והבשר נפרד מהעצם.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הוא ביקש מתכון שמכיל רוטב עם דבש ושום'
הוא ביקש מתכון שמכיל רוטב עם דבש ושום
<< ההודעה הנוכחית
09/05/2018 | 12:37
1
84
יש לך כזה לתת לו?
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה! '
תודה רבה!
09/05/2018 | 12:42
23
לצפיה ב-'תודה רבה לך! זה בדיוק הכיוון שאני מחפש...'
תודה רבה לך! זה בדיוק הכיוון שאני מחפש...
09/05/2018 | 12:38
1
89
משהו על מחבת כבדה / סיר וכיריים .... בישול ארוך ...
 
כמה שאלות:
האם אתה מוסיף שומן כלשהו בהתחלה? האם אתה מטגן בצל?
האם מתקבלת שפונדרה צרובה ומקורמלת? 
 
מה מבחינת נוזלים? באיזה נוזלים / כמות אתה משתמש? אשמח למתכון מדוייק.
 
תודה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'מבחינת נוזלים אני לא השתמשתי בכלום'
מבחינת נוזלים אני לא השתמשתי בכלום
09/05/2018 | 13:15
79
עשיתי "קונפי לייט"- ואם רוצים אפשר להוסיף פחות מכיסוי בציר ירקות או בציר שאתה עושה אחרי השחמת הבשר- על האש הכי קטנה בלהבה, 
אם הבשר כשר ומוכשר היזהר עם המלח הטעמים מתרכזים אחרי ההשחמה ואז יכול להיות אם תוסיף מלח תקבל ציר בשר מלוח.
מעבר זה לא מוסיף אם אני רוצה פלפל צילי או חריף וזהו.
לא שום תבלין נוסף.
אתה יכול בקערית קטנה לערבב דבש ושום גביש או טרי ולצקת לקראת סוף ההכנה ולעבות עם קצת מים או או ציר ולצמצמם מספר דקות לפני שאתה רוצה להגיש ,לדעתי מיותר אחרי כל הטעם המרוכז שהנתח נותן אחרי ההשחמה והוספת המים/ יין או יש כאלה גם מוסיפים בירה. רבע כוס ואז מכניסים את הנתח לבישול עד ריכוך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה...עידכונים לגבי האסאדו'
תודה רבה...עידכונים לגבי האסאדו
09/05/2018 | 21:53
107

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ