פסטה עם עגבניות, זיתים וגבינה

mmw2008

New member
פסטה עם עגבניות, זיתים וגבינה

מתכון פשוט מאוד וטעים, במיוחד טעים עם פסטה רגילה, אך כאן בסרטון מותאם למי שלא צורך גלוטן:
https://www.facebook.com/condelight/videos/833922950129053/

המרכיבים:
460 גרם עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית צ'ילי כתוש או לפי הטעם
1 כפית אורגנו
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
6 שיני שום, קצוצות
מערבבים ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, טורבו ל-20-30 דקות.
מגררים 200 גרם גבינה הולנדית (השתמשתי בגבינה עם זיתים שחורים ועגבניות, אך אפשר כל גבינה שרוצים) ומניחים בצד (טריק איך לגרד גבינה בלי שתדבר למגררת בסרטון).
מכינים פסטה לפי ההוראות על גבי האריזה (רק בלי המלח).
ועכשיו מרכיבים: כל מנה יש לערבב היטב לפני הגשה:
מערבבים פסטה/ספגטי עם התערובת שהכנסנו לתנור ועם זיתי קלמטה ומניחים על צלחת הגשה. מפזרים בנדיבות גבינה מגוררת ופרוסות בצל ירוק.

 
למעלה