שלום רב, במה אפשר לטבול את הדג לפני הקימוח

שלום רב, במה אפשר לטבול את הדג לפני הקימוח

לא רוצה לטבול אותו בביצה, יש רעיון?
 

milch

New member
קמח תמיד ראשון

כל זמן שמדובר בהמשך ביצה או ביצה ופירורי לחם.
 

big ass blue

New member
יש כל כך הרבה אופציות

הביצה היא סוג של דבק לכן אוהבים להוסיף את הביצה כשעושים סוג של "שניצול" לדברים.
אם אני לא משתמש בביצה אז אני משתמש הרבה בג'ינגר מגורד ורוטב סויה, משלב אותם הרבה בטעמים של כמון, קארי וכד'... אפשר להוסיף טחינה גולמית ממש קצת כדי שהמרקם יהיה טיפה פחות נוזלי.
 

izikzh

New member
דג בקמח

אני עושה דג לאחר שהמלחתי ושתפתי רק בקמח ולמחבת עם שמן חם
החלב הוא כדי להקטין את טעמו של הדג אם הוא מהים ןמשמש להשרייה לפני ששמים קמח ומתגנים
 
למעלה