מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה

נריה222

New member
אני לא אוהב עגבניות.עם רסק אני מסתדר. אפשר בבקשה את המתכוני

אפשר בבקשה את המתכונים לרטבים?
 

נריה222

New member
מתכון לרוטב לפסטה מסולסלת , בלי עגבניות יתקבל בברכה

רוטב עגבניות זה בסדר.
עגבניות חתועות או מעוכות- לא.
פשוט לא אוהב עגבניות
 

yair_bar

New member
מנהל
רוטב מהיר וטעים בלי עגבניות

4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
5 כפות רסק עגבניות בריכוז 28-30
1 כפית שטוחה סוכר
1 כפית בהיריון מלח
1/3 כפית פלפל שחור
&nbsp
אפשר בהחלט להכין את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת - הוא לא צריך יותר מ-5 דקות.
&nbsp
בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את השום ואת רסק העגבניות. מטגנים 3 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב.
&nbsp
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עוד 2 דקות.
&nbsp
אפשר להוסיף 3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
&nbsp
זהו - אחרי הסינון להחזיר את הפסטה לסיר שבה התבשלה ולערבב עם הרוטב
 

ybo4

New member
כל כיוון של רוטב שטעים לך

אני אישית אוהבת רוטב פסטו.
או רוטב פטריות
היתרון של הפסטה המסולסלת זה שהרוטב הרבה יותר מורגש בכל ביס
 

ybo4

New member
רוטב פטריות

גרסה פשוטה:
מה צריך?
פטריות - רצוי שני מינים
בצל לבן
שמן זית
תבלינים - מלח, פלפל, אני אוהבת להוסיף גם כורכום (לא חובה)
אפשר להוסיף עשבי תיבול - מה שמתאים בעיניך: פטרוזיליה, כוסברה, אפילו אורגנו או זעתר.
איך מכינים?
חותכים מראש את הירקות:
2 בצלים לבנים (אפילו 3 אם אוהבים) חתוכים לחצאי טבעות לא עבים
פטריות שמפיניון ופטריות יער - חתוכים גס
אז מחממים בסיר קטן מעט שמן זית (שיכסה את התחתית), מוסיפים את טבעות הבצל ומזהיבים תוך כדי הקפצה מדי פעם.
אם בוחרים להוסיף כורכום - זה הזמן להוסיף.
כשכמעט זהוב, מוסיפים את הפטריות, מערבבים מעט. לרוב אין צורך להוסיף מים.
בשלב זה מוסיפים גם את עשבי התיבול והתבלינים.
יחד עם הפטריות מערבבים בערך שתיים עד שלוש דקות ומורידים מהאש.
 
למעלה