הקבב לא יוצא טוב

avico2591

New member
לשתי ידנית כמה זמן צריך?

לא הוציא את המיקסר לזה,
האמת,
כמה זמן ידנית צריך?
לשתי גם אחרי וגם תוך כדי. שהוספתי את הבצל והעשבי תיבול
 

avico2591

New member
הקבב לא יוצא טוב

אני קונה אצל הקצב שלי - שפיץ צאך עם המכסה+ שפונדרה ואליו מוסיף שומן כבש 15%

אני לש את העיסה, מוסיף לה עשבי תיבול ובצל לש, נותן מנוחה שם על המחבת או על האש והעיסה מתפרקת לי, היא טחונה פעם אחת
מוסיף 2-3 כפות סודה - [המשקה] ולש שוב,

הקצב שלי עושה ויוצא מעולה, אני עושה ויוצא לי טעים אבל חסר- מלבד המלח והפלפל עסיסיות או שיהיה מוצק ולא מתפורר כשאני הופך אחרי מנוחה.

לא מבין - העשבי תיבול ייבשים הכנסתי לעיסה,

לפעמים אני מוסיף 3-4 שיני שום שיהיה מעניין, אבל משו של אווריריות ועסיסיות חסר לי לעומת שהקצב מכין לי מוכן ואני שם על האש/מחבת.
 

avico2591

New member
יש 15% שומן ויש את השומן של השפונדרה,

והצאך-
חסר שומן לכן העיסה מתפרקת לי גם אחרי לישה
היא טחונה גס פעם אחת.
 
למעלה