נשאר לי כמעט ריוויון שלם (קטן) וחייבת להשתמש-מה להכין?

סאפירוש

New member
נשאר לי כמעט ריוויון שלם (קטן) וחייבת להשתמש-מה להכין?

מעדיפה משהו פשוט ומהיר יחסית.
תודה רבה על העזרה
 

ornme1

New member
מרק. תרד או מנגולד או עלי סלק, מה שיש בבית.

מטגנים ב20 גרם חמאה עם כף שמן זית בצל אחד בינוני קצוץ דק עד ששקוף
מוסיפים 2 כוסות רצועות עלים, תרד מנגולד או עלי סלק. עם החלק הלבן של המנגולד
וממשיכים לטגן 5 דקות.
מוסיפים חצי כוס אורז פרסי, כפית מלח, 3 כוסות מים וחצי כפית פלפל שחור טחון.
מבשלים עד שהאורז רך.
מוסיפים 3 בצלים ירוקים קצוצים ו 4 שיני שום קצוצות דק דק.
מורידים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים ריוויון מתקנים תיבול.
אפשר לאכול מיד, פושר, ואפשר לקרר ולאכול קר.
לא לחמם שוב כי הלבן מתפרק.
 

oritta17

New member
שימוש ב-ריוויון: לעוגת שוקולד, למאפינס-בננות, לפנקייק .

 
למעלה