מרק. תרד או מנגולד או עלי סלק, מה שיש בבית.
מטגנים ב20 גרם חמאה עם כף שמן זית בצל אחד בינוני קצוץ דק עד ששקוף
מוסיפים 2 כוסות רצועות עלים, תרד מנגולד או עלי סלק. עם החלק הלבן של המנגולד
וממשיכים לטגן 5 דקות.
מוסיפים חצי כוס אורז פרסי, כפית מלח, 3 כוסות מים וחצי כפית פלפל שחור טחון.
מבשלים עד שהאורז רך.
מוסיפים 3 בצלים ירוקים קצוצים ו 4 שיני שום קצוצות דק דק.
מורידים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים ריוויון מתקנים תיבול.
אפשר לאכול מיד, פושר, ואפשר לקרר ולאכול קר.
לא לחמם שוב כי הלבן מתפרק.