פטריות שונות

jen711

New member
פטריות שונות

החלטתי לעשות מרק פטריות וקניתי כל מיני פטריות שונות בחנות.
מהן אני מכירה רק שמפיניון.
תוכלו לספר לי איך צריך להכין את הפטריות השונות?
בהנחה שפטריות שונות מכינים בצורה שונה.
כשאני משתמשת בשמפיניון אני בדרך כלל קודם מטגנת.
נגיד בשביל פשטידה.
אני צריכה לטגן(או לעשות משהו אחר) לפני הכנסה לפשטידה?
ואם אני מכינה מרק?
זה שונה לפטריות שונות?

תודה מראש







 

Maldini Girl

New member
אני משתמשת באותו אופן

נניח למרק הייתי קודם כל מאדה בחמאה את כולן.
ספציפית הפטריות שצילמת לא נראות לי כאלו שמצריכות התייחסות שונה :)
 

חנהפ

Active member
פטריות למרק

הייתי פורסת את אלה שניתן לפרוס ומטגנת בשמן עם שום...
את השימג'י לא הייתי מכינסה למרק בפרט אם הכוונה לטחון את התכולה, אני אוהבת אותם במוקפצים ואפילו הכנסתי אותם בשלמותם פעם לרוטב של לזניה.

היות ובפטריות הרבה מים לפני שמכניסים לפשטידה יש לטגן "וליבש" מנוזלים
 

חנהפ

Active member
נראה לי שפחות מתאים למרק

אולי לטגן אותן ורק לפזר ע"פ המרק הטחון
 

jen711

New member
האם כדאי לטגן את כל הפטריות ביחד או כל סוג בנפרד?

אולי מהירות הטיגון שלהן שונה?
 
למעלה