שבת שלום ובוקר טוב, ואם אפשר לשאול את המומחים כאן

שבת שלום ובוקר טוב, ואם אפשר לשאול את המומחים כאן

אני צריכה מתכון קל לכרוב סיני. לא מוקפץ. אם יש אפשרות כזאת?
חיפשתי בגוגל כל מיני מתכונים ולא מצאתי שום מתכון שהיה נראה לי סביר.
יש למישהו רעיונות? המלצות?

תודה מראש
 

oritta17

New member
ממליצה להכין כרוב סיני עם גבעול-סלרי ו-חסה,

לחתוך את הכרוב הסיני ואת עלי -החסה ולהניח בקערה,
לפזר מעט מלח ולערבב
3 כפות חומץ
5 כפות שמן-זית,
להוסיף ענף סלרי-אמריקאי,פרוס-דק.
2/3 כוס חמוציות
פלחי -תפוזים חתוכים
2 כפות סילאן,
לערבב את הסלט בקערה,
ולפזר מעל הכול חצי כוס שקדים קלויים קלות. (לקלות 5 דקות להשגיח ולערבב מדי פעם.)
 
תודה תודה


מאחר ולא הייתה לי סבלנות להמתין ואיתכם הסליחה,
הכנתי אותו כמעט בדיוק כמו המתכון שהצעת, בלי חסה ובלי גבעול סלרי.
עם שמן זית, חומץ, שקדים קלויים ושומשום קלוי בתוספת גרעיני חמניה במקום צנוברים שלא היו לי וגרעיני דלעת כתוספת, והטעם בסופו של דבר יצא מדהים.
אני אאמץ את המלצתך לחמוציות ופלחי תפוזים חתוכים.
האם אני יכולה להוסיף אותם מחר לפני ההגשה?
 
למעלה