שאלה בנושא פילה עוף:

oritta17

New member
שאלה בנושא פילה עוף:

שניצל -עוף, ופרוסות פילה-עוף ?
האם ישנו ההבדל ביניהם?
האם אפשר לטגן את הפילה הפרוס כמו שניצל ?
 

yair_bar

New member
מנהל
בהחלט אפשר, למרות שהוא קצת יותר עבה

לשיקולך אם לפרוס לרוחב באמצע ולפתוח כמו פרפר או לשטח עם פטיש
 

oritta17

New member
תודה! בגלל שנתחי-הפילה עבים יותר ,החלטתי להשרות אותם במשרה,,

למשרה השתמשתי ב-1/3 כוס -שמן,כף פפריקה,כפית שום גרוס,כפית תבלין חוואייג'-למרק,מלח ,ופלפל-שחור.
נתחי -הפילה הושרו במשרה במשך שעה,ולאחר מכן,טיגנתי אותם במחבת 3 דקות
מכול צד,ולאחר השחמה,הנחתי אותם על ניר -סופג.
לאחר מכן, טיגנתי במחבת בצל פרוס לפרוסות דקות ולאחר שהזהיבו, הנחתי אותם
על נתחי הפילה, שיצאו עסיסיים ומאוד טעימים.
ממש קל הכנה, ממליצה שגם אתם תכינו ותהנו.
&nbsp
 
למעלה