מתכוני קדירה צמחוניים

אני אוהבת טיבול עדין, לכיוון הפולני
דהיינו

המון בצל, מלח וכד'. טיבול פשוט. לא אוהבת מטובל מאוד ולא יכולה חריף


ערמונים זה מתקדם מידי מבחינתי, וסלרי אני לרוב לא אוהבת, אבל אפשרי בקטנה

תודה
 
תודה על התשובה המפורטת והמאוד מתחשבת

בעובדה שאני לא חיה בארץ, ומן הסתם את/ה יודע על מה מדובר

וסתם בגלל שאתה הזכרת, אני לא סובלת את הטעם של הקוביות מרק האלא, ומביאה איתי מהארץ כל שנה אבקת מרק של קנור


מה קורה עם הבישול עצמו? האם נכנס לתנור עם המכסה להמון זמן? כמה?
 
מתכוני קדירה צמחוניים

בעלי הגיע הביתה עם קדירת חימר יפיפיה, ואני רוצה להכין משהוא, אבל לא ממש יודעת מה - יש הצעות?

אני צמחונית, אז מחפשת משהוא צמחוני
זה כנראה לשני אנשים, כי ביתי מאוד בררנית
כל טיפ שקשור בבישול כזה יתקבל בברכה
 
למעלה