כמה דברים מהתקופה האחרונה

גברת ע

New member
תודה, לא מתיימרת להיות מומחית/מקצוענית

סתם נהנית 'לשחק' באוכל לפעמים
 

גברת ע

New member
כמה דברים מהתקופה האחרונה

לא מוכשרת (גם כבשלנית וגם כצלמת) כמו החברה פה , אבל מנסה
 

גברת ע

New member
קציצות לשבת

כ60 קציצות:
30 מבשר טחון עם פטרוזליה, בצל, פפריקה חריפה מלח + פלפל
30 מחצי בשר טחון חצי עוף טחון עם פטרוזליה, בצל, מעט כורכום, מלח + פלפל.
&nbsp
מכל תערובת חצי אפיתי וחצי טיגנתי (אין לי תמונה של האפויות אחרי האפייה)



 

גברת ע

New member
חיתוכיות לימון

אני מאוד אוהבת את טעם הלימון החמצמץ בעוגות, פאי לימון / מרנג לימון אחד האהובים עלי.
&nbsp
אז אומנם זה לא פאי לימון אבל LEMON BARS שניסיתי להכין, יצא נחמד פלוס פלוס בעייני.

 

גברת ע

New member
מאתמול בערב - מעין לחם אירי

התחשק לי לאפות משהו, אבל לא רציתילהתעסק עם התפחה ושמרים, רציתי כאן ועכשיו.
מצאתי כתבה על בלוג של בחורה אמריקאית שהתחתנה עם אירי ועברה לגור שם והיו כל מיני מתכונים מעניינים על לחם אירי.
&nbsp
לא היה לי את כל הדברים אז שמתי זרעי ציה ובצל ירוק (במקום עירית ופשתן) ולא רציתי את הלחם חלבי אז החלפתי את הריוויון במים.
&nbsp
&nbsp

 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
נראה טוב וגם שאלה קטנה לגבי הלחם

הוא תפח לך במידה סבירה ?
&nbsp
אני לא סתם שואל כי את החלטת לוותר על הריוויון אבל לא כתבת מה שמת במקום כגורם חומצי.
 

גברת ע

New member
יצא בגודל טוב

במתכון יש:
קמח 3 1/4 כוסות
כפית וקצת אבקת סודה
מלח
בצל ירוק וזרעי ציה
כוס וקצת מים
&nbsp
בתנור שחומם מראש ל230 מעלות 15 דקות ואחכ 200 מעלות לעוד 30 דקות
&nbsp
יצא יפה מבחינת גודל ומאוד רך ונעים מבפנים
 
למעלה