אתמול...קוגלהוף שמרים שוקולד

  • פותח הנושא TCHM
  • פורסם בתאריך

TCHM

New member
אתמול...קוגלהוף שמרים שוקולד



 

TCHM

New member
בבקשה...

50% צוואר בקר טחון פעם אחת חורים בינוניים
50% צוואר טלה טחון פעמיים חורים בינוניים
בצל קצוץ דק מאד
פטרוזיליה
מעט שמיר
מעט אורגנו
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

ללוש היטב ולהניח לשעתיים לפחות במקרר לספיגת טעמים,
אני מניח ללילה במקרר.
צלייה על פלנצ'ה בחום בינוני ולספוג מידי פעם את השומן הנמס.
 
איזה kolbász שמתה?

שלום
קולבס זה נקניק בהונגרית: kolbász.
המתכון במקורו (ההונגרי), הוא מרק תפו"א עם kolbász ואין בו נודלס.
נדמה לי שמה שההונגרים מכינים שונה קצת מהנמכר אצלנו בארץ...
נראה טוב

האם יש לך מתכון לפפריקש תפ"א עם נקניק או נקניקיות? (זה דומה...)
 

TCHM

New member
זה Csabai קולבס שאני מביא מחו"ל

אף אחד לא מייצר בארץ נקניקים כאלו.
אעלה מתכון לפפריקש תפו"א מאוחר יותר היום כי
אני לפני טיסה.
 
זה לא נראה כמו Csabai

שלום
Csabai הוא נקניק אדמדם ופיקנטי (בד"כ). לצערי לא הצלחתי למצוא אותו בביקורי בבודפשט. בעבר הרחוק, היתה חנות בשר בק. חיים בשם קלינברגר, שגם יצרה מוצרי בשר ולהם היה Csabai מצויין. הם התקלקלו מהעליה הרוסית, נקנו ואח"כ נעלמו. חבל!
http://trademagazin.hu/en/csabai-szarazkolbasz-250-g75-g-szeletelt/
הנקניק שמצולם במרק שלך בהיר.
 

TCHM

New member
יש כמה סוגים...

שלי לא יבש ולא חריף כי צריכים לאכול את זה
גם ילדים. האדום הוא ממשיבש וחריף, לא מתאים
אצלי לבישולים.
היום כבר הגיע משלוח חדש.

ואני מבין שכולם כאן עברו קורס ניתוח תמונות כמו
ההוא שהחליט שהדג שהכנת יבש. או זאת שראתה
סיר מהביל והחליטה שהמרק "הורס".
מענין.
 
זה פורום בישול ולא צילום

שלום
כל עוד התמונה משקפת מראה, זו העדות היחידה שיש.
כ"א רואה בה מה שהוא רואה...
 

superman1234

New member
אני דווקא הרחתי מהתמונה של המרק שלו

תמצית עישון ביתית טבעית .....
 

superman1234

New member
לא, לא עברנו קורס ניתוח תמונות

אבל אנחנו מקבלים בזמן אמיתי "קורס לניתוח אופי מחורבן" של אנשים.
 
הנה פה

כך את הקישור לויקי תהפוך להונגרית, ואני לא משתמש בגוגל תרגום....
מעניין תמיד חשבתי שלנג זה שם משפחה גרמני ולא הונגרי
 
הקישורים שלי לא הספיקו לך?

לנג:
בהונגרית זה להבה.
בגרמנית זה ארוך.
ויש גם סיני, לא יודע מה זה בסינית...
 
למעלה