דג לשנה האזרחית החדשה

תודה נדב

שלום
אין בעיה של יבוש. להיפך. כאשר אני מסיר את הרדיד, לפני שאני מחזיר לאפיה נוספת, הדג רטוב (מדי!) ואפוף אדים. גם הזמן בתנור ללא הרדיד, עובד רק על הצד העליון והתחתון נותר רטוב. אני ב"כ מחזיר אותו עם הצד השני גם קצת, ליבוש והשחמה.
הבשר עצמו רך ועסיסי. הטעמים והמרקם שם. השיטה עובדת לי טוב.
להזכירנו שמדובר בדג גדול (מאוד) כדי 1 ק"ג לדג.
 

lseugy

New member
כבר היו מספיק כתבות על כך שאין רעילות ברדיד אלומיניום.

 
דג לשנה האזרחית החדשה

שלום
הכנתי מושט (אמנון) בתנור. (הדג גדול)
עם קורנית, חמאה ושום.
1. חיתוך סיזולט בגוף מ-2 הצדדים.
2. החדרת הקורנית ושום, כולל לחלל הבטן.
3. הוספת חמאה מעל ובחלל הבטן.
הנחתי על פרוסות לימון בתבנית אלומיניום, כיסיתי ברדיד ו-25 דקות לתנור שחומם מראש.
הסרתי את הרדיד והחזרתי לתנור להשחמה קלה.
בתיאבון.

 
בגם זמני

גם אני לא יודע. סתם צרוף אותיות שהוא גם רעיל.
לא מתיחס ברצינות לבעלי שם ארעי בלי פרופיל.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם חוש הומור יכול להיות רעיל לפעמים

בעיקר על מאותגרי חוש הומור
 

TCHM

New member
אחלה!

ושלי מאתמול - פילה קוד מאודה ברוטב לימון בתוספת
פטריות ואפונת שלג מוקפצים.

 
למעלה