האם כך אתם חותכים בצל?

oritta17

New member
אצלי הבצל נקצץ בקלות,

בדיסקית הקיצוץ שמעבד-המזון,פחות דמעות ופחות ריח בידיים.
גם שאר הירקות כמו כרוב ,סלק קולרבי ,קישוא,גזר,כולם נפרסים ונקצצים ,
ב-כמה שניות במעבד-המזון.
למה לעבוד ? אפשר לקצוץ מבלי להתאמץ.
 

raya

Well-known member
צורת החיתוך נחמדה, אבל...
אני חותכת (כמות גדולה לקיש למשל) במעבד מזון.
בצל בודד או 2 למרק או לבישול - לא במיומנות כפי שהסרטון מראה.
על הסרטון....
רעיה
 
Mise en place

שלום
https://en.wikipedia.org/wiki/Mise_en_place
במטבח הקלאסי, נהוג להכין את חומרי הגלם חתוכים ומוכנים לתהליך הריכוך
(מה שאנחנו קוראים: בישול).
כמה מאיתנו אכן מכין את ה-Mise en place מראש, ומי מבצע אותו תוך כדי התהליך?
 
למעלה