מה מכינים לסופש?

yair_bar

New member
מנהל
בצל מטגנים בנפרד

קיצ'רי אני יודע שיש שמוסיפים בסוף תערובת שם שומן (שמן זית או חמאה) עם כמון, לימון ושום. בגלל קהל הסועדים ויתרתי
 

Maldini Girl

New member
מה מכינים לסופש?

כשתכננו את התפריט לסופש הזה חשבנו שיהיה חורפי וקר. אולי אפילו גשום. אז חשבנו על קונספט של ארוחה מחממת.
מרק עוף עם ירקות וגריסים
תבשיל עוף ביין אדום עם פטריות וערמונים
אורז לבן
קינואה עם חמוציות
סלט ירקות
סופגניות לבן לקינוח.
 

ady18

Well-known member
אצלי

מציינים הולכים על הגרסה המתוקה של הלביבות אמצע שבוע הכנו מלוח הכול בתנור היום גבינה מתוקה זה לערב שישי . ומטבל שמנת.
יש קבבים בתנור זה מה שישאר ילווה לאמצע השבוע.+
קוסקוס עם מרק ....
גולש תפוחי אדמה.זה לשבת עצמה .
וגם אצלנו
קינוח דומה
סופגניות קנויות קנינו אפוי אהבנו בעיקר ריבת חלב וניל.
 

sofia4

New member
אנחנו חגגנו עם המרק הכתום שנתת את המתכון ויצא נפלא


 

Maldini Girl

New member
איזה כיף לשמוע!

קיוויתי שראית את המתכון כי הגבתי על הבקשה בדיליי
 

yair_bar

New member
מנהל
הכנתי קיצ'רי עם הסיר אורז החדש

היו לי שני סירי אורז בעברי. את שניהם אהבתי ושניהם הפיקו המון מנות אורז.
&nbsp
כבר שנה שאני בלי סיר אורז. כשעברנו דירה החלטתי לא לקחת אותו איתי כי הוא היה במצב לא מזהיר.
&nbsp
בינתיים הסתדרתי יפה עד שפתאום לפני כמה שבועות התעורר לי שוב החשק.
&nbsp
הזמנתי בבלק פריידי - זה עניין די זול היום. מאה וכמה שקלים לסיר משפחתי.
&nbsp
איך שהגיע הכנתי מג'דרה כיפית ובסופ"ש החלטתי להכין קיצ'רי. תכלס זה בגלל שנגמרו העדשים השחורות ונשארו רק כתומות.
&nbsp
זרקתי לסיר:
2 כוסות מדידה אורז
1 כוס מדידה עדשים כתומות
2 כפות שמן זית
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית כמון
רבע כוס פאסטה עגבניות (שהיה במבצע אז קניתי הרבה)
&nbsp
לחצתי על הכפתור ותוך חצי שעה היה קיצ'רי מאד מאד טעים.
&nbsp
&nbsp
 
לצערם של בני המשפחה הם נאלצו לאכול את האוכל שלי הפעם

היה פיסות דג בתמונה עם הפולנטה
והיה מרק צח עם מעט בשר
היה בשר שהוכן ב 3 צורות שונות וכמובן מ3 בעחים שונים
וקינוח 2 פיסוח עוגה עם סורבה פטל, קרם חלבה ומעט פירות יער
היה די דל אבל הם שבעו בסוף - זה מה שחשוב, לא?



 

oritta17

New member
מיכאל,תתחיל לפרגן לעצמך, אחלה מתכונים,אתה ממש מוכשר!

הכול נראה נפלא ,
איזה כיף לאורחים שלך.
תמשיך להכין ולצלם ,עונג אמיתי.
 
למעלה