לארוחת ערב,סלט טעים ,בסגנון קצת אחר:

oritta17

New member
את אוהבת ורוד ,תוסיפי גם רצועות דקות של כרוב,תופס אחלה צבע.

הכרוב ייהפך מהר לרצועות ורודות,
בפרט לאחר תיבול במיץ -לימון או כפית חומץ.
 

oritta17

New member
תיקון ,בנוסף לכרוב,תוסיפי רצועות של חצי שורש -שומר .(אניס.)

 

oritta17

New member
לארוחת ערב,סלט טעים ,בסגנון קצת אחר:

שמתי בקערה:
2 כוסות כרוב חתוך לרצועות דקות,1/4 כפית מלח ,כפית חומץ,
וכפית שמן-זית.
הוספתי:
קולרבי אחד ,חתוך לפרוסות,וכול פרוסה -לרצועות .
מקלוני גזר- דקים
וסלק אדום -מבושל חלקית,וחתוך למקלונים עבים,שהוזלפו במיץ -לימון.ובתוספת -2 שיני-כתוש.
הכול עורבב עם הכרוב שבקערה.
הוספתי בצל קטנטן, קצוץ- דק ועוד כפית שמן-זית.
הכנתי ליד הסלט,קערית טחינה וביצה קשה.

שינוי מרענן של הסלט השגרתי,שמוסיף גיוון וצבע לארוחת הערב.
 

נטעליג

New member
נקרא נחמד. הסלט יוצא צבוע בוורוד?

 

oritta17

New member
תשובה לנטע,,

ממילא מזלפים תוספת טחינה מעל הסלט,(אפשר לפזר גם חופן נדיבה של פטרוזילה קצוצה.)
כך שפחות משמעותית התערבבות הצבעים.
 
למעלה