מה עושים מתפוזים סיניים?..

גרי רשף

New member
מה עושים מתפוזים סיניים?..

..נו, ברור: אפשר לעשות ריבה, אה.. וגם קונפיטורה, ו.. ואפילו מרקחת תפוזים סיניים!

בקיצור: יש לנו עץ מלא בתפוזים סיניים בחצר.
אלו שעל הענף התחתון מימין יספיקו לריבה עד לסתיו הבא,
מה אני עושה עם כל השאר?
 

TCHM

New member
כמה דברים...

מעבר לריבה וקונפיטורה כמה שימושים:

- קומקוואט מסוכר מיובש חלקית(לא קונפיטורה)
- סירופ קומקווט (ניתן גם להקפאה, לשילוב במשקאות, קינוחים ועוגות)
- קומקווט כבוש (כמו לימון כבוש לכל תבשיל)
- קומקווט מוחמץ עם ירקות פיקנטי.
- קומקווט משומר בברנדי.(למשקאות, גלידה, עוגות ועוגיות ובכלל לקינוחים)
- צ'אטני עם קומקווט.
- מיץ קומקווט לשילוב ברוטב לסלט.
- מיץ קומקווט למשרה לדגים, עוף, בשר.
- קליפות קומקווט מיובשות וטחונות כתבלין גם בתערובת תבלינים
- קצוץ כתוספת לרוטב לפסטה.
- סלסה פיקנטית עם קומקווט מרוסק.

בהצלחה
 

גרי רשף

New member
אני מבין שקומקוואט זה תפוז סיני

תודה רבה, אנסה!
 
שלום מה אני הייתי עושה

הייתי חותך עם סכין הצד אחד של התפוזין ומערבב אותי המלח שולחן ופלפל חריף ודוכס לצנצנת כמובן עם אתם בענין של חריף
מאיר כרמיאל
 
למעלה