סלט ביצים

yair_bar

New member
מנהל
סלט ביצים

אחד המאכלים שעבר אצלי הכי הרבה גלגולים בצורות ההכנה.

עכשיו אני כבר תקופה גירסא שממש טעימה לי.

אחרי שהביצים מוכנות אני מפריד את החלמונים מהחלבונים.

את החלבונים אני מועך בקערה היטב עם מזלג ואז מערבב עם חומרי הרוטב (מיונז, חרדל, מעט רוטב חזרת של היינץ, מלח ופלפל שחור) עד שנוצר ממרח אחיד וחלק.

את החלמונים אני חותך עם סכין לחתיכות די גסות ומערבב עם הרוטב.

אני יודע שזה נשמע די פשוט, אבל ערבוב כל החלמונים ברוטב יוצר סלט מאד מאד טעים. עד כדי כך שוויתרתי על בצל שהיה שילוב חובה בעיניי בעבר.
 

חנהפ

Active member
מזכיר קצת את מה שאני עושה בסלט תפו"א

את החלמונים מערבבת למיונז+חרדל עם קצת חומץ וקומץ סוכר כל זה הרוטב של קוביות תפו"א
החלבון מגורר על מגררת גסה מעל הסלט המוכן...
ממש נוסטלגיה, שנים שלא הכנתי..
 

oritta17

New member
רעיון מעולה ללא בצל.

תודה על הרעיון, עשית לי חשק להכין.
 

Maldini Girl

New member
נשמע מצוין. סלט ביצים זה אחד הגילטי פלז'ר שלי

מכינה אולי פעם בשנה אם לא פחות כי זה באמת לא בריא ואי אפשר להפסיק לאכול מזה.
 
למעלה