חוזרת לדווח. היה מושלם
כפי שהזכרתי היו לי כמה מגבלות כמו, רגע אחרון, חוסר אפשרות להכין ערב קודם והרגלי אכילה מגוונים. קראתי את ההצעות, כאן וגם בתיבת המסרים . מודה לכולם. והסוף זה מה שעלה על השולחן (וחוסל)?
צילי קון קורנה, (בהבזק של רגע, נכנס לסיר בישול איתי מבעוד יום. 15 דקות עבודה שלי 8 שעות של הסיר
) הוגש על רביולי ממולא עוף, \נאצוס לשומר גלוטן.
מרק תירס סיני עם נטיפי ביצים, הוגש על קראפלך ממולאים עוף בניחוח כוסברה.
סלט כרוב פושטי, שכולם אוהבים,
סלט מללפונים יפני עם שומשום
שלל ירקות (מה שהיה בבית- בטטה תפו"א, גזר, אספרגוס, פלפל צבעוני, שום ובצל צלויים בתנור מקורמלים ברוטב מייפל
ספרינגרול צמחוני (נבטים גזר ועשבים) עם רוטב לטבילה חמוץ מתוק מבוסס ריבת משמישים.
חלה עגולה עם שומשום , טריה, (מכינה בכמויות מעצבת ושמה בפריזר . מפשירה ונותנת התפחה שניה ואז אופה)
טחינה,
ירקות טריים פרוסים.
היה גם קינוח, עוגת פרמידה, מאפינס של בננה עם שוקולד. וסידור פירות.
אחרי הצילי, פתאום הכל זרם. מסתבר ששווה להחזיק אוכל חצי מבושל בפריזר,
תוספת לילדים (פחדתי שלא יאכלו, אבל טרפו מהאוכל הכללי,) וואפל הכנתי במכשיר, וחתכתי לריבועים קטנים. עם מבחר ריבות למריחה עצמית עבד נפלא.
לגדולים הוספתי על השולחן צלחת ענקית עם מבחר בשרים קרים חתוכים דק, חלקן מגולגלים כשהם עוטפים לסרוגין, רבעי מלפפונים כבושים, וחלקם עוטפים גמבה קלויה בתנור הביתי וכבושה.
היתה הצלחה אדירה. הצלחתי להכין הכל בקלילות וזריזות הסועדים נהנו, השיחה קלחה. היה טוב.
תודה על הרעיונות.
יודעת שנהוג לשלב מתכונים, בגלל חוסר הזמן , הכללי, קודם והעייפות עכשיו, (כבר אחרי עשר בלילה כאן -שעון טורונטו, מבטיחה לספק מתכוניםנ לפי בקשה. אם כי חלקם יהיו בנוסח, ככה וככה. כי אני לרוב מבשלת מהלב. ולפי העיין. מבטיחה להשתדל.
תודה .