ל.. מה אפשר להוסיף קישקע ?!

תָּמִיר

New member
ל.. מה אפשר להוסיף קישקע ?!

לפני יומיים ירדתי למעדניה ושם בדיוק יצאו מהתנור, מהבילים ומעניינים סוג של "נקניקיות" עבות בצבע חום בהיר. מנוקדות ומוזרות למראה.

בתמימותי שאלתי - "מה זה?"
- "קישקע !"

ביקשת לטעום והטעם די מעניין, קצת מזכיר פירה טעים, אבל קצת "יותר מעניין בחך".. קניתי יחידה אחת (גודל ועובי של בננה גדולה).

כעת אני מחפש איזה מאכל (חוץ מחמין) אפשר להשביח על ידי הוספת קישקע כזה. חיפשתי בוגגל ובכל מקום צץ חמין. טוב, בסדר, הבנו.

אבל מה עוד? מה, רק חמין מתאים לקישקע?
מה עם פירה? פתיתים?

התיכנון המקורי שלי היה להכין פירה ואני תוהה מה כמות הקישקע שיש להוסיף ל-5 תפו"א בינוניים בכדי שהטעם יהיה מורגש והסועדים ירגישו שהמתכון הזה "משובח יותר" מהמתכון הרגיל (בד"כ רק עם חמאה)

אשמח לרעיונות ועצות,

תָּמִיר
 

yair_bar

New member
מנהל
שובר את הראש ואין לי יותר מדי רעיונות חוץ אולי מלנסות

לשלב בשקשוקה
 
לטעמי השאלה היא מה אפשר להוסיף לקישקע


אצת הקישקע ניתן לאפות בתנור אחרי ניקובו כדי למנוע פיצוץ. הוא מאוד שומני ובצקי ממש לא דומה לנקניק או נקניקיה.ולכן מתאים להגיש אותו עם תוספת שאינה פחממתית. תבשיל ירקות פיקנטי או סלט רענן.
 
למעלה