סופ"ש שוב הגיע.מה מכינים?

Maldini Girl

New member
סופ"ש שוב הגיע.מה מכינים?

אצלי
מנה ראשונה: מכינה בויאבז בפעם הראשונה, מקווה שייצא טוב
עיקרית: ריזוטו על בסיס ציר דגים עם זעפרן עם מוסר ים צלוי.
קינוח: בסוף החלטתי ללכת על מלאבי. מסוג הקינוחים שפשוט יש את כל מה שצריך בבית בשבילו.
 

ady18

Well-known member
אצלי

מרק פטריות
קוסקוס+ קציצות דגים
קישואים ברוטב
ערב שישי:
"פשטידת בורקס"
עוגת שיש....
 

נטעליג

New member
מרק כתום עם המון זנגביל ושום

מתלבטת מה להכין בנוסף כי לחם לא מתחבר לי לטעמים האלה, ולחם תמיד הולך אצלנו כתוספת למרק.
 

Maldini Girl

New member
קרוטונים לא תופס? בדיוק לפי כמה ימים העלו פה מתכון לקרוטונים

ביתיים.
 

Maldini Girl

New member
קצת תמונות מאתמול

האמת שהתמונות עושות קצת עוול בעייני כי הייתה ארוחה מופלאה.
המרק יצא מושלם ממש. מרק כזה של חורף עם טעמי דגים נפלאים. הוספתי למרק טוסטונים עם איולי חריף-מעושן שפשוט התכתבו פרפקט עם המרק.
הריזוטו יצא מצוין. רק שבשלב הזה היינו כבר מלאים מהמרק.



 

yair_bar

New member
מנהל
המנה העיקרית נראית אש

הדג נראה צרוב בצורה מקצועית. את הריזוטו אני אוהב במרקם קצת יותר קרמי. הצבע מזעפרן?
 

Maldini Girl

New member
האם את שואלת על האיולי שלי או בכללי?

באיולי אפשר לשים כל מיני דברים שייקחו אותו למקומות שונים.
באיולי שלי שמתי פפריקה מעושנת חריפה(!) שאבא שלי הביא לי לאחרונה מטיול בספרד. יצא איולי משגע שהלך פצצה עם המרק.
 
למעלה