תפ"א בתנור בטעם פיצה?

נטעליג

New member
תפ"א בתנור בטעם פיצה?

קיבלתי בקשה מיוחדת למתכון כזה ומנסה להבין מה יוצר את הטעם הפיצתי: אורגנו בטוח יש, ושום.. לא בטוחה איך משתלב פה רסק או רוטב אדום כלשהו עם תפ"א שצריך צליה ארוכה בחום גבוה. אולי (סליחה על ההצעה) מרק עגבניות משקית?

 

yair_bar

New member
מנהל
יכולה להכין רוטב מרסק עגבניות, מים , שמן ותבלין פיצה

שמכיל עשבי תיבול, סוכר, מלח ו-MSG.
&nbsp
זה יעניק לתפוחי האדמה טעם של פיצה
 
אני הייתי מרוקנת מעט את התפוא, אחכ ממלאת ברוטב עגבניות

ועל זה מפזרת גבינהוכל אחד יוכל להוסיף את התוספות מלמעלה..
אח"כ אופה בתנור....
&nbsp
מהמילוי אפשר לעשות לביבות, פירה וכו :)
 

נטעליג

New member
:) תודה רוזי ולעזרה במסרים,הכוונה לתפ"א חתוך לא "ג'קט פוטטו"

כך שאני מחפשת תיבול "יבש" יחסית.
 
הבנתי....אשמח אם תעלי תמונה של התמונה הסופת...בטוחה שיצא

טעים...
אם תרצי, למרות התנגדותי לניסויים בבעלי חיים, אני מוכנה להיות שפנת נסיונות :)
 
למעלה