מיקסר חצי מקצועי

מיריק 31

New member
מיקסר חצי מקצועי

שלום וברכה,
מעוניינת לקנות מיקסר חצי מקצועי שיענה על 2 דברים עיקריים:
1. לישת בצק 2 ק"ג בלי להתחמם ולהתעייף באמצע.
2. הקצפה טובה וחזקה.
מתלבטת בין קנווד חצי מקצועי (המייג'ור או שף XL החדש) לבין קיצ'ינאייד החצי מקצועי (7580).
אשמח לשמוע מבעלי נסיון.
יש לציין שאני נוטה לקיצ'ינאייד מטעמי "נראות" (אני מעצבת וקשה לי לוותר על הקטע הזה. אא"כ אבין שממש לא כדאי לי :))
תודה מראש!
 

חנהפ

Active member
יש לי את הקנווד 770 ואני מרוצה

לש בקלילות בצק מ2 ק"ג קמח
 
למעלה