תיבול עוף בגריל,,,

oritta17

New member
תיבול עוף בגריל,,,

השאלה שלי,
באיזה תיבול מתבלים את העוף שנמכר בסופר, ניסיתי הרבה תיבולים לעוף בגריל,כולל השרייה במרינדה,וזה יוצא טעים ,
אבל עדיין לא זהה לריח ולטעם המיוחד שהם מכינים בסופר.
מישהו יודע מה התיבול שלהם ?
 
אני מהמר שזה תערובת תבלינים יבשה ושמן

בטוח יש שם פפריקה, כמון, פלפל שחור, פלפל אנגלי ומלח. אולי בהרט? מהניסיון שלי, קשה לפשל עם זה, לא משנה מה תשים :)
 

oritta17

New member
תודה לך על ההימור,אבל דרוש לי מתכון מדוייק לתיבול ,בכדי ,,

שהעוף יקבל את אותו הטעם של העוף בגריל הקנוי.
אשמח למי שיש מתכון מדוייק ,שיוצא בטעם והריח כמו של העוף בגריל שבסופר.
ותודה מראש למשיבים.
 

oritta17

New member
בקשר לאבקת צ'לי שרשום,האם הכוונה לטחון צילי חריף ,או יבש ?

 

חנהפ

Active member
לפני כמה שנים אודטה נדרשה למתכון

והמסקנה שלה היתה שמדובר בשמן מלח פפריקה/תבלין לגריל והמון אבקת שום
 

oritta17

New member
אגב, נזכרתי בנושא המטריד רבים, איך להיפטר מריח שום ?

הכי פשוט:
מי שאוכל שום ,ורוצה להיפטר מיד מהריח,
יאכל תפוח-עץ ,ומייד ריח השום יתפוגג ויעלם לחלוטין.
&nbsp
(להבדיל מריח בצל- אותו יש לנטרל בלעיסת חופן עלי-פטרוזיליה קצוצה עם מלח ולימון.)
&nbsp
 

oritta17

New member
ולניטרול ריח שום או דגים שנספגו בכפות הידיים ,

הכי פשוט:
מניחים כף אחת מלח בכף היד ,ומשפשפים היטב עם -2 כפות הידיים,
ולאחר מכן רוחצים בסבון -ידיים רגיל, וריח השום נעלם ,כאילו לא היה .
&nbsp
אגב, כף מלח מסייעת לסילוק כתמים מכלי -זכוכית ,צלחות וכוסות, שצברו עם הזמן גוון כהה, וכך זה עובד:
שוטפים קלות את הכוסות במים,וכשהם שטופות וריקות, מכניסים פנימה כפית מלח,
ובעזרת מגבת-נייר משפשפים היטב.
במשך כמה שניות בלבד,כול הגוון הכהה מתנקה מכלי הזכוכית ונצמד למלח,
שוטפים במעט מים ,וכוסות הזכוכית והצלחות שוב יבריקו.
&nbsp
 
למעלה