הוספת גרעינים לאופה לחם
שלום,
רציתי לדעת בבקשה באיזה שלב של ההכנה אני צריך להוסיף גרעיני חמניה למשל אם אני רוצה אותם רק בחלק העליון של הלחם שאני אופה באופה הלחם מרפי ריצ'ארד בתוכנית האפייה הבסיסית של ה-3 שעות.
(בשעה הראשונה מתקיימות מספר לישות של הבצק ובשעתיים הנוספות מתרחש תהליך תפיחה ואפייה של הלחם.)
שלום,
רציתי לדעת בבקשה באיזה שלב של ההכנה אני צריך להוסיף גרעיני חמניה למשל אם אני רוצה אותם רק בחלק העליון של הלחם שאני אופה באופה הלחם מרפי ריצ'ארד בתוכנית האפייה הבסיסית של ה-3 שעות.
(בשעה הראשונה מתקיימות מספר לישות של הבצק ובשעתיים הנוספות מתרחש תהליך תפיחה ואפייה של הלחם.)