מה ההבדל בין "מלח שולחן" ו"מלח מטבח" ?

מה ההבדל בין "מלח שולחן" ו"מלח מטבח" ?

שלום, בסופרמרקט אני רואה שני סוגים של חבילות מלח, על אחד רשום "מלח שולחן" ועל השני רשום "מלח מטבח" (כל חבילה גם בצבע שונה) מה ההבדל ביניהם? עבור מה כל אחד מהם משמש? עבור בישולים למיניהם ומתכונים באיזה מהם אני צריך להשתמש?
תודה.
 

רוני1955

Active member
מצא את ההבדלים

מלח שולחן זה מלח דק ששמים במלחיות. מלח מטבח זה מלח עבה שמשמש לבישול. אני משתמש לבישול בדרך כלל במלח שולחן, הדק יותר. ש/ימוש טוב למלח מטבח, העבה, זה במדיח כלים במקום מלח יעודי ויקר למדיח. שניהם עושים בדיוק אותה עבודה, עם הפרש מחירים עצום ביניהם.
 

oritta17

New member
וגם הברה לגבי איכות המלח ,,

מלח שולחן דק ,עובר תהליך כימי (כדי שיעבור בקלות בממלחיות,מוסיפים לו חומר כימי.)
מבחינה בריאותית ,עדיף המלח הפחות יבש, זה שלא עובר תהליך כימי.
הידוע בשם: מלח סלעים, ונמכר בבתי הטבע.
 
למעלה