לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4316543,165 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'בואו תעזרו לי להתגבש על מנה/מתכון - סלמון ונודלס'
בואו תעזרו לי להתגבש על מנה/מתכון - סלמון ונודלס
27/09/2017 | 23:15
14
154
התבקשתי למחר לארוחת ערב להכין בגדול "סלמון ונודלס" הכיוון הוא אסייתי.
הראש שלי קצת ריק... אין לי ממש רעיון איך להפוך את זה למנה.

את הסלמון אפשר לצלות או לאפות, אני מעדיפה לאפות.
מבחינת מצרכים יש בבית סויה, טריאקי, הרבה תבלינים, ירקות, ציר דגים (וגם עוף אבל נראה לי פחות מתאים), נודלס אורז ונודלס ביצים, פטריות שיטאקה, וכמובן סופר שאפשר לקנות בו הרבה דברים, כולל מבחר די סביר של מוצרים אסייתיים. יש גם לבבות דקל, קרם קוקוס וחלב קוקוס (שפחות מתחברים לי לסלמון אבל אולי אכין איתם מרק)
רעיונות מעניינים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'מנה מעולה שאני אוהבת מריבר בר'
מנה מעולה שאני אוהבת מריבר בר
27/09/2017 | 23:58
1
159
נודלס בקארי צהוב ועליו נתח סלמון צלוי
 
 

רוטב:
1 כוס חלב קוקוס
כפית שום כתוש
כפית קארי צהוב
חצי כפית כורכום
כפית אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
כף גדושה סוכר חום
מלח,פלפל
אופן ההכנה:
לחמם מעט שמן בווק ולהוסיף את הבצל והכרישה ל-3 דקות
להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ כ- 5 דקות
להוסיף את חומרי הרוטב להרתיח
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'נשמע מעולה וממש מעניין'
נשמע מעולה וממש מעניין
28/09/2017 | 07:19
83
ובמקרה גם יש לי קארי צהוב.
בודקת בהחלט :) תודה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'סלמון'
סלמון
28/09/2017 | 07:08
11
127
שלום
ממליץ על סלמון טרי ולא קפוא. עכשיו בופרסל ב-80 ש"ח לק"ג לרגל החגים.
וודאי שמנקים לך את כל העצמות.
יש לפרוס את הסלמון (עם העור) לפרוסות של מנה (כ-5 ס"מ).
להניח על תבנית ולבזוק מלמעלה מרינדה:
2 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן זית,
לערבב היטב עד שהחומרים מתמזגים למשחה נוזלית אחידה.
אחרי כשעתיים, לחמם מחבת עם מעט שמן זית ולטגן את הסלמון תחילה עם הצד בלי העור למטה, לקבלת צבע שחום יפה (להגשה)
אחרי כ-3 דקות להפוך, ולטגן עוד כ-5 דקות עם מכסה.
יצא לך הסלמון הכי טעים שאכלת...
במחבת לטגן מיץ לימון מ-2-3 לימונים עם חבילת חמאה, עד שהחמאה נמסה ועוד קצת...ולבזוק מעל הסלמון. 
הנודלס: נסי מתכון של צאו' מיין יקרות (נודלס מוקפץ).
בהצלחה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
28/09/2017 | 07:31
10
84
חבילת חמאה כלומר 100 גרם או 200? נשמע לי ממש הרבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'100 גרם'
100 גרם
28/09/2017 | 07:38
9
77
שלום
הכמויות לפילה של 1/2 סלמון אחד. 
את הרוטב חמאה עם הלימון ובכלל, את הסלמון רצוי להכין ולהגיש טרי וחם.
ניתן ע"י מבט על הפרוסת דג, לראות אם הוא עשוי, ע"פ הצבע בצד. הכתום מתבהר.
אני מעדיף כך, ע"פ תנור. בתנור הסלמון עלול להתיבש. במיוחד אם משתמשים בנתח קפוא!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין לי שום בעיה עם ההעדפה לצלייה :)'
אין לי שום בעיה עם ההעדפה לצלייה :)
28/09/2017 | 08:04
8
83
אני מעדיפה תנור כי צלייה זה לעמוד ולטגן כשכולם מחכים אם אני רוצה להגיש את זה ישר, אבל אמרתי שזו אופציה. אני לחלוטין מסכימה איתך שהצלייה עדיפה על תנור וכמובן שנתח טרי עדיף על קפוא. אם לא היה ברור, ה"נשמע לי המון" היה בנוגע לכמות החמאה. כשזה 100 גרם נשמע קצת יותר הגיוני :)
תודה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תיקון: "אני לחלוטין מסכימה איתך שהצלייה עדיפה על תנור"'
תיקון: "אני לחלוטין מסכימה איתך שהצלייה עדיפה על תנור"
28/09/2017 | 17:36
7
120
שלום
אני מניח שהכוונה ל-
"אני לחלוטין מסכימה איתך שהטיגון עדיף על תנור..."
 
זה המתכון, כך עשיתי (כבר מספר פעמים) ויצא כל כך טוב, שכולם שבחו. מבחינתי, זו הדרך הנכונה להכין סלמון. כבר ניסיתי בתנור, על האש (BBQ) בנוזל (מרוקאי), ומטוגן אסיאתי. האחרון ניצח ובגדול!
אם תבחרי להכין אותו כך, אודה לך אם תשתפי לגבי מידת הצלחתו. תודה.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אוף, די מיכאל. צלייה משמע צליה במחבת. אין צורך לתקן על כל '
אוף, די מיכאל. צלייה משמע צליה במחבת. אין צורך לתקן על כל
28/09/2017 | 19:02
6
104
לצפיה ב-''
28/09/2017 | 20:32
118
לצפיה ב-'איך יצא לך הדג?'
איך יצא לך הדג?
02/10/2017 | 16:26
4
19
לצפיה ב-'הדג'
הדג
02/10/2017 | 17:49
3
53
עשיתי סלמון שהשריתי במרינדה של דבש וסויה.
אז צליתי במחבת על צד אחד, הפכתי לצד שני והכנסתי לתנור שחומם מראש על 150 מעלות כי ידעתי שיש עוד כ20 דק'-חצי שעה עד שהדג ייאכל, ולא רציתי שיתייבש.
באופן מפתיע הדג יצא מטריף, סופר עסיסי וטעים. רק שבעייני הרוטב/ מרינדה לא הייתה מספיק דומיננטית
מתכונים >>
לצפיה ב-'המתכון שלך שונה...'
המתכון שלך שונה...
<< ההודעה הנוכחית
03/10/2017 | 07:40
1
42
שלום
שמח שהצליח .
מבחינת רוטב וטעם:
במשרה (מרינדה) חשוב שיהיה מרכיב חומצי (במקרה שלי החרדל). הרוטב שצינתי, מיץ לימון וחמאה, מוסיף המון. קל וזריז להכנה. 
 
שלחתי לך קובץ וורד של שיטות ריכוך - כמתנה לחג. בישול היא גם שפה, שחשוב שנדע ונדבר. זה החומר שלמדו בדן גורמה על בישול (שיטות ריכוך).
שווה לך לשמור. 
בקרוב אשלח גם שיטות חיתוך. שימילב, שמקור הנושא מגיע מצרפתית. המטבח הקלאסי אוגד ע"י אסקופיה ונחשב עד היום לבסיס והמקור.
חג שמח 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'לידיעת המבשלים דג וחמאה ,שייקחו בחשבון שמבחינת -'
לידיעת המבשלים דג וחמאה ,שייקחו בחשבון שמבחינת -
15/10/2017 | 12:58
2
ספיגת החלבונים ,ישנה כאן בעייה, מכיוון שהחמאה כמו שאר מוצרי -החלב, ממש מפריעים לעיכול החלבון שבדגים,כלומר,לא מאפשרים ספיגת החלבונים מהדג לגוף.
כך שכדאי להחליף את החמאה ,בשמן  איכותי מהצומח,כדי להפיק תועלת מהדג.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'צורות חיתוך'
צורות חיתוך
03/10/2017 | 12:23
47

הודעות אחרונות

17:54 | 20.10.17 Maldini Girl
13:38 | 20.10.17 שיח סלימאן
09:23 | 20.10.17 אורחים בפורום
11:39 | 19.10.17 מיריק 31
15:08 | 18.10.17 אורחים בפורום
09:24 | 17.10.17 oritta17
14:24 | 15.10.17 עמרי השמן
22:46 | 14.10.17 lseugy
20:31 | 13.10.17 avico2591

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ