לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4318843,188 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'קציצות עוף וכרישה בתנור עם פטנט מנצח'
קציצות עוף וכרישה בתנור עם פטנט מנצח
<< ההודעה הנוכחית
02/10/2017 | 13:02
348
היי, רוצה לשתף אתכם במתכון שמבוסס על פטנט שלמדתי מהילה קריב, מהבלוג ביסים. הרעיון הוא לאפות את הקציצות בתוך תבנית שקעים של מאפינס, מה ששומר עליהם גם עסיסיים וגם בלי יותר מדי שמן.
 
אתם מוזמנים להציץ במתכון לקציצות עוף וכרישה בתנור גם באתר שלי, הכל טעים.
------------
מרכיבים
 
600 גרם חזה עוף טחון
1 בצל, קצוץ דק
2 כרישות, רק החלק הלבן, קצוצות לעיגולים דקים
3 כפות שמן זית
1 קישוא מוצק, מגורר
ביצה בינונית
2 פרוסות חלה ללא הקרום, שהושרו במים ונסחטו היטב; או חצי כוס פירורי לחם
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
 
אופן ההכנה
 
במחבת מחממים שמן זית, ומקרמלים בסבלנות על אש בינונית-קטנה את הבצל והכרישה. מצננים.
בקערה גדולה מערבבים היטב את העוף, הקישוא, הביצה, החלה או פירורי הלחם, המלח והפלפל. מוסיפים את תערובת הכרישה והבצל יחד עם השמן שנותר על המחבת, ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה.
מחממים תנור ל-200 מעלות, ומשמנים תבנית שקעים של מאפינס בעזרת ספריי או נייר סופג משומן היטב.
צרים בעזרת ידיים לחות כדורים קטנים בקוטר השקעים. משמנים גם את הצד העליון של הקציצות ואופים בתנור 15-20 דקות, עד שהצד העליון משחים. הופכים את הקציצות ואופים כ-10 דקות נוספות, עד להשחמה. מחלצים בזהירות וחוזרים על הפעולה עם מחזור נוסף.
 
 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

12:29 | 24.10.17 lseugy
09:17 | 23.10.17 Maldini Girl
10:13 | 22.10.17 עמרי השמן
17:54 | 20.10.17 Maldini Girl
13:38 | 20.10.17 שיח סלימאן
09:23 | 20.10.17 אורחים בפורום
11:39 | 19.10.17 מיריק 31
15:08 | 18.10.17 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ